Mojfaks.hr u Vijesti

Valentinovo se bliži: koji su hrvatski gradovi najromantičniji?

Među najromantičnijim gradovima svijeta našlo se i nekoliko domaćih odredišta tako da nećete nužno bankrotirati ako odlučite razveseliti bolju polovicu romantičnim izletom...

28. Siječnja 2015 16:14
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Portal European Best Destinations odlučio se prigodno osvrnuti na nadolazeći dan zaljubljenih – Valentinovo – te olakšati svima koji planirate iznenaditi bolju polovicu ili samo sebe. Putovanje je uvijek dobra ideja!

Na prvom je mjestu grad Nin, a opisali su ga ovim riječima: “Sve njegove priče, sva njegova ljepota i prirodna bogatstva tu su da uživate u njima i pronađete radost, zdravlje i duhovno zadovoljstvo koje nam j je danas svima prijekopotrebno. Plaže Nina njegov su zaštitni znak, a impresivne scene pamte svi koji su ga posjetili, barem jednom.


foto: Facebook@grad.Nin

Na popisu najromantičnijih hrvatskih gradova nalaze se i Opatija, Rovinj, Dubrovnik i Zadar dok je Zagreb završio na ovom laskavom popisu kao jedini kontinentalni grad.



foto: sxc.hu

Da je beli Zagreb grad super romantično mjesto svjedoče i ove riječi: "Dojmovi mnogih stranaca koji žive u Zagrebu, poslovnjaka i turista, može se sažeti u jednu jedinu rečenicu: veliki grad koji je uspio ostati romantičan i siguran. Mogućnosti su bezbrojne: glazbeni i kazališni događaji, izložbe, muzeji, sportska događanja i ugodne šetnje, zanimljva arhitektura, mnogo parkova u centru garda, pješačke zone i atmosfera.

Izbor je tvoj!

Više o svakoj destinaciji možete pročitati ovdje.

L.B./izvor: europeanbestdestinations.com
foto: sxc.hu

Još vijesti