Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vipnet nastavlja s Vip alumni programom i pokreće natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju

MojFaks | Vijesti, 09.02.2016.Vipnet nastavlja s Vip alumni programom i pokreće natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju

Nakon uspješnog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu, Vipnet u sklopu projekta društveno odgovornog poslovanja "Čini pravu stvar" pokreće natječaj za drugu generaciju.

PRILIKA ZA MLADE I VISOKOOBRAZOVANE BEZ RADNOG ISKUSTVA

Ove godine će 24 mladih visokoobrazovanih kandidata koji su diplomirali u 2015. dobiti priliku steći prvo radno iskustvo kroz proširen jednogodišnji program plaćenog profesionalnog i poslovnog razvoja u Vipnetu. U godinu dana Vipnet će u svakog kandidata uložiti preko 100 tisuća kuna kroz plaću koja će iznositi 6 tisuća kuna bruto, edukacije, program međunarodne razmjene i ostale pogodnosti.Alumniji će biti raspoređeni u odjele u sektoru tržišta, tehničkom, financijskom i generalnom sektoru gdje će imati konkretan opis poslova te će biti uključeni u kreiranje i razvoj relevantnih projekata. Tijekom cijele godine Vip alumni programa razvoj kandidata pratit će Vipnetov odjel za upravljanje ljudskim potencijalima, mentor dodijeljen svakom alumniju kao i nadređeni koji će usmjeravati njihov napredak te će imati potporu članova prve generacije programa Vip alumni, od kojih će moći zatražiti savjete.

"Znanje je dragocjeno, ali iskustvo je neprocjenjivo"

U Vipnetu sam stekao mnoga stručna znanja, ali i razvio socijalne vještine kao što su snalaženje u kriznim situacijama, timski rad, upravljanje aktivnostima i brojne druge dragocjene vještine. Bez Vip alumni programa to ne bi bilo moguće. Neprocjenjivo iskustvo. Budućim kandidatima Vip alumni programa poručujem da budu svoji. - rekao je Luka Mak, polaznik prvog Vip alumni programa i Specijalist za Search Engine Marketing u Vipnetu.Ulaskom u program, kandidati će osim razvoja poslovnih i organizacijskih vještina, postati trajnim članovima Vip alumni zajednice te dugoročno sudjelovati u njenim aktivnostima. Alumni će u svakom trenu moći zatražiti savjet od svojih mentora, a uz stečeno iskustvo, znanje i pismo preporuke, svi polaznici će dobiti i certifikat za uspješno završen Vip alumni program. Zainteresirani kandidati koji su diplomirali u 2015. godini i nemaju radnog iskustva mogu se prijaviti od 19. siječnja do 21. veljače 2016. godine te pročitati iskustva prve generacije Vip alumni programa na Vipnetovim stranicama: www.vipnet.hr/vip-alumi

Nakon selekcijskog procesa, 24 najuspješnijih kandidata dobit će priliku sudjelovati u Vip alumni programu te će svoj prvi radni dan u Vipnetu imati u travnju.

Sponzorirani članak


vipvipnetalumninatječajposaoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se