Mojfaks.hr u Vijesti

Volite tenis? Odlično jer studenti mogu besplatno gledati polufinale Davis Cupa i okršaj Hrvatske i SAD-a

Polufinale Svjetske skupine Davis Cupa održava se u Zadru, a svi ljubitelji tenisa među studentima i učenicima mogu besplatno s tribine pratiti meč između Hrvatske i SAD-a.

14. rujna 2018 11:52
Volite tenis? Odlično jer studenti mogu besplatno gledati polufinale Davis Cupa i okršaj Hrvatske i SAD-a

Volite tenis? Odlično jer studenti mogu besplatno gledati polufinale Davis Cupa i okršaj Hrvatske i SAD-a Foto: MojFaks

Odbor za sport Sveučilišta u Zadru obradovao je svojom Facebook objavom brojne obožavatelje tenisa među studentima i učenicima. Naime, u petak i u nedjelju studenti i učenici imaju priliku gledati polufinale Davis Cupa te ne moraju ništa platiti.

Izvor: Unsplash

"Naime, kao što je poznato, polufinalni susret Svjetske skupine Davis Cupa između tenisača Hrvatske i SAD-a, održava se od 14. do 16. rujna u Zadru. Iz Ureda županije dobili smo vijest da je dio tribina rezerviran za školarce i studente te, kao takav, naš ulaz je dobrodošao i slobodan. Ako želite uživo gledate najbolje hrvatske i američke tenisače, pozvani ste s nama uživati u pojedinačnim mečevima u petak, 14. rujna", napisali su u objavi.



Zainteresirani studenti mogu sve bitne informacije pronaći na Facebook stranici Odbora za sport,a oni koji su već odlučili ići trebaju obući navijačke majice s kockicama.

Ivana Petrić
foto: Unsplash

Još vijesti