Mojfaks.hr u Vijesti

I vi ćete se zaljubiti u ovaj 'smajl'! Studentica Lana postala Miss osmijeha domaćeg festivala

Spoj tradicije i suvremenosti ukratko može opisati šarmantni čakovečki festival Porcijunkulovo. Najpoznatiji simbol ovog festivala je Ulica kišobrana, a najljepši osmijeh Porcijunkulova ima 21-godišnja studentica Lana Kramar.

7. kolovoza 2017 12:35
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Čakovca i portalu eMedjimurje 21-godišnja Lana Kramar iz Turčišća stekla je naklonost mnogih naših čitatelja u izboru najljepšeg osmijeha Porcijunkulova. Lana je nakon preuzimanja titule zahvalila na brojnim čestitkama, ali i svima koji su odlučili da postane "nasmijana Miss".

Lana je 21-godišnja studentica 2. godine Međimurskog veleučilišta u Čakovcu. Osim što studira, Lana volontira u Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec, a dio slobodnog vremena posvećuje vožnji biciklom koju naprosto obožava, piše eMedjimurje.


Uručivanje nagrade za najljepši osmijeh... foto: Facebook@Porcijunkulovo

Kako je rekla za međimurski portal, posebno ju raduje obitelj, prijatelji i sreća drugih. Svoj osmijeh "ponudila" je kada se vratila s mora te odlučila volontirati u Čakovcu gdje ju je prvo zamijetila fotografkinja portala Miroslava Novak. Lana otkriva da za nju ova skromna titula predstavlja nove mogućnosti u budućnosti, a plan joj je završiti fakultet, proputovati svijet i živjeti život punim plućima.

...Uz djecu na specijalistički stručni studij: Mirjana se bori za titulu Najljepše mame Hrvatske...


Portal eMedjimurje je Lani poželio ostvarenje želja te joj poručio da se i dalje smije držeći se izreke Gabriela Garcia Marqueza: "Nikada se nemojte prestati smijati, čak i kad ste tužni, jer se netko može zaljubiti u vaš osmijeh". Pridružujemo se čestitkama!


Lanu sretnom čine obitelj i prijatelji, a u slobodno vrijeme volontira i vozi bicikl... foto: Facebook@Lana Kramar

Cijeli članak o najljepšem čakovečkom osmijehu pročitajte ovdje.

Ivana Petrić
izvor: eMedjimurje
foto: ilustracija/Facebook@Porcijunkulovo

Još vijesti