Mojfaks.hr u Vijesti

Pakiraj kofere i kreni na Velesajam: Hram za poduzetne studente uskoro otvara svoja vrata

Zagrebački velesajam uskoro se pretvara u pravi hram za sve poduzetne studente i druge koji se žele okušati u pokretanju vlastitog startupa.

24. Siječnja 2017 11:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Može se slobodno reći da je Zagreb postao pravi poduzetnički grad jer nakon HUB385, sada dolazi i drugi, veći prostor za razvoj novih i svježih ideja. Kako bi se ideja pretvorila u pravi biznis, treba vremena, sredstava, znanja, ali i prostor što će se Tehnološkim parkom definitivno riješiti.

...Suradnja budućnosti: najbolji zagrebački prostori za \'coworking\'...


Osim toga, ovo je velika novost i za Europu jer se radi o najvećem parku takve konstrukcije na ovom području. Površina od 7 313 četvornih metara bit će na raspolaganju svim studentima, tvrtkama, ali i institucijama kako bi ostvarili svoje poduzetničke zamisli u vidu startup-a.


Izvor: tehnopark.hr

Zagrebačko Sveučilište sudjeluje u ovom velikom nacionalnom projektu te će zbog toga studenti moći služiti opremljenim laboratorijem za testiranje, u drugim prostorijama će moći sudjelovati u radionicama, seminarima i drugim predavanjima.

Tehnološki park
trebao bi biti gotov krajem ožujka ili početkom travnja, a prva godina korištenja prostora je besplatna. Svi zainteresirani mogu svoje startup-ove početi prijavljivati već danas, ali trebaju požuriti jer mjesta ima za njih 120.

Ivana Petrić
foto: Pixabay

Još vijesti