Mojfaks.hr u Vijesti

Za sve napaljene studente koji žele izgubiti nevinost ovih blagdana

Studenti Sveučilišta New York iz Sjedinjenih Država osmislili su Facebook stranicu za sve usamljene i napaljene brucoše pomoću koje si vrlo brzo i lako mogu pronaći jednako takvog kolegu studenta za gubljenje nevinosti ovih blagdana. Zvuči ludo? Pa i je.

24. prosinca 2012 15:27
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na njihovoj Facebook stranici piše: \'Možete ići u klubove i diskače i potrošiti i nekoliko stotina dolara i opet ne pronaći nikoga s kime ćete završiti u krevetu. Stoga vam je mnogo jeftinije rješenje lajkati našu stranicu na Facebooku jednako kao što lajkate alkohol jer su vam ondje velike šanse da ćete upoznati nekoga novog i interesantnog!\'

>> Nova godina 2013. - provjeri gdje za doček Nove!

Profil na stranici je posebno namijenjen svim onim brucošima koji se iz grada studiranja vraćaju u svoje staro mjesto stanovanja, k roditeljima pa tako piše i ovo: \'Mnogi od vas brucoša vratiti će se u svoja siva predgrađa, u svoje stare dječje sobe pa je sada najbolje vrijeme za njezin gubitak. Jer – o čemu biste se drugom mogli hvalisati kada prođu blagdani?\'



Stranica se zove NYU Hook Ups, a garantiraju da, nakon što je lajkate, naći ćete srodnu dušu za gubitak nevinosti, ali i sve ostale seksualne aktivnosti u roku od samo dvadeset i četiri sata. Kada lajkate stranicu, morate odgovoriti na niz pitanja koja će vas, garantiraju ovi studenti, sigurno povezati sa sličnom osobom, koja je jednako usamljena i uspaljena kao i vi i koja će biti idealna da baš s njom izgubite nevinost ovih blagdana.

Neka od pitanja na koja je potrebno odgovoriti su:
\'Koliko puta u tijeku tjedna se želite seksati?, \'Što vas pali?\', \'Što vas gasi?\' s napomenom da budete što rječitiji pri opisu.

Stranica za sada ima 999 lajkova te 220 tražitelja partnera za gubitak nevinosti, ali i druge seksualne aktivnosti tijekom blagdana. Netko je tako napisao da se želi seksati i dobiti novac, ali u isto vrijeme traži ozbiljnu i dugotrajnu vezu.

Upozoreni ste!

N.LJ.J.
Foto: photoxpress.com

>> Sve o nadolazećim blagdanima prati u našoj rubrici BOŽIĆ

Provjeri još...
Božićne sms poruke i čestitke
Božićne pjesme

Još vijesti