Mojfaks.hr u Vijesti

Za sve sirovine koje se guraju preko reda: 10 zapovijedi za ponašanje u menzama!

Ima li iritantnije stvari nego kad čekate u menzi, trbuh već svira serenade, polagano se topi ona pauza između predavanja, a red kao da se nikada nije sporije pomicao samo zato jer se svako malo netko ubaci na početak reda jer je tamo ugledao neku poznatu facu?

1. prosinca 2014 12:29
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ovakvi \'ubacivači\' nisu nažalost jedini trn u oku gladnog studenta koji već njuši toplu i mirisnu klopu, a nikako doći do nje. Postoje i oni koji pojedu ručak pa odluče čavrljati još satima nakon toga dok vi jedva pronalazite jedno mjesto na koje ćete sjesti, oni koji uzmu 20 salveta pa onda iskoriste jednu, oni koji svoje torbetine i ruksake ostavljaju po podu - taman da zapnete i prolijete juhu ili paštu fažol.

Menze su dobro mjesto za promatrati kulturu ponašanja svakog studenta, a iako mislite da u njima vlada potpuno bezakonje, ipak postoji nekoliko pravila ponašanja kojih se svi moramo pridržavati.

Još da postoji ovakav jedan super-junak koji će privesti pravdi sve zločince i one prijestupnike koji ne odvajaju salvete od vilica i noževa…

Za sve nas koji smo se ikada iznervirali u menzi, ovaj video mogao bi vas riješiti nakupljenog stresa i frustracije. Samo ove metode nemojte iskušavati kad sljedeći put odete do SC-a, FER-a ili Cvjetnog…



L.B./izvor i foto: YouTube

Još vijesti