Mojfaks.hr u Vijesti

Zasvijetlite poznavanjem stranih jezika

U Školi stranih jezika ENBE možete učiti engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, portugalski, ruski, arapski, japanski i korejski. No posebnu ponudu ovog puta imamo za tečajeve engleskog i njemačkog...

17. rujna 2012 15:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

ENBE škola stranih jezika
Maksimirska 64, Zagreb
Tel: 2335-123, 2329-456, 091 60 60 399
E-mail: skola@en-be.net


U Školi stranih jezika ENBE  možete učiti engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, portugalski, ruski, arapski, japanski i korejski. No posebnu ponudu ovog puta imamo za tečajeve engleskog i njemačkog.

Naša nastava je vrlo dinamična, zabavna i raznolika. Naglasak je upravo na komunikaciji i na tome da što prije progovorite jezik koji učite i uklonite jezičnu barijeru kako biste se mogli što tečnije, točnije i lakše izraziti na stranom jeziku. Nastavnici kreiraju aktivnosti prema interesima mladih te pritom koriste glazbu, filmove, video-isječke, kvizove i sl. A polaznici na višim stupnjevima čak mogu dobiti mogućnost čitanja nekog romana na stranom jeziku. Na našim su satovima sva osjetila angažirana: mi vidimo, slušamo, kažemo.



Naša škola i nastavnici nisu cool samo zbog zabavnog načina poučavanja jezika i stalnih odlazaka na usavršavanje u inozemstvo, već i zbog činjenice da smo jedna mala multikulturalna zajednica koju npr. čini nastavnik arapskog i engleskog koji dolazi iz Egipta, profesorica korejskog koja dolazi iz Južne Koreje te izvorni govornici pojedinih jezika.

Naše grupe su male, grupa za njemački jezik može imati do četiri polaznika, a za engleski do osam. Imamo tečajeve stranih jezika i za one koje treba ohrabriti u učenju stranog jezika, ali i visoke stupnjeve koji, između ostalog, pripremaju za međunarodne ispite engleskog (npr. IELTS, FCE) i njemačkog u Goethe institutu koji će vam sigurno osigurati lakšu zapošljivost kad završite studij.



Kod studenata je vrlo popularna naša poluindividualna nastava po vrlo povoljnim cijenama. Jedino što trebate učiniti je predbilježiti se na našoj stranici i povesti prijatelja ili prijateljicu na upis. Sami određujete broj sati i termine.

Organiziramo također razna događanja, a najpoznatija je Duga noć jezika koja se održava u veljači. Na Dugoj noći jezika se možete upoznati sa svim jezicima koji se uče u našoj Školi i to u samoj jednoj večeri. Tu manifestaciju zovemo i malim putovanjem oko svijeta u nekoliko sati. Uz naše nastavnike stranih jezika koji na Dugoj noći jezika predstavljaju svoj jezik, pripremamo i brojne nagradne i društvene igre, te sve zaokružujemo tradicionalnom hranom i pićem pojedinih zemalja.

Aktivni smo na više društvenih mreža kao npr. Facebook, Twitter, Google+, Vimeo, Youtube, Last Fm, te nas možete lako naći i kontaktirati.

Više: www.en-be.net

Sponzorirani članak

Još vijesti