Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Zeznula lovca : Studentica Karla pobijedila Deana Kotigu u 'Potjeri' i osvojila 50 tisuća kuna

MojFaks | Vijesti, 09.01.2019.Zeznula lovca : Studentica Karla pobijedila Deana Kotigu u 'Potjeri' i osvojila 50 tisuća kuna

Studentica Filozofskog fakulteta Karla Triplat totalno je rasturila u kvizu 'Potjera' jer je samostalno pobijedila lovca Deana Kotigu. Studentica je sada bogatija za 50 000 kuna, a njeno zavidno znanje zapamtit će sigurno i sam Kotiga.

Karla ima samo 24 godine, a već je postala zvijezda Potjere. Zašto? Totalno je zeznula lovca Deana Kotigu i u džep spremila 50 000 kuna. Mlada Ludbrežanka je studentica Filozofskog fakulteta pa s obzirom na to da je u brzopoteznim pitanjima skupila samo 10 500 kuna, lovac sigurno nije očekivao da će ga pobijediti i znati više od njega.


...Uče i iz clickbait članaka: Troje studenata koji su rasturili u Potjeri i Šifri otkrivaju kako su sve to naučili i na što su potrošili dobitak...U završnoj potjeri Karla je imala 12 točnih odgovora, odnosno, bila je 13 koraka ispred lovca. Dean Kotiga na kraju nije znao odgovoriti na šest pitanja jer da jest studentica ne bi osvojila iznos od 50 000 kuna. Studentičin rezultat je općenito jedan od boljih u ovom kvizu.Bravo Karla i samo naprijed!

autor: MojFaks
foto: Youtube/HRT


Potjerakvizstudenticapobijedila lovcaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se