Mojfaks.hr u Vijesti

Kad je bal, nek je maskenbal: Studentski predstavnici u restoranima pojeli i popili tisuće kuna

Studentski zborovi su tu kako bi poboljšali kvalitetu studentskog života, a članovi zbora trebali bi biti na raspolaganju kolegama za sva pitanja. Nažalost, zbog određenih stvari studentski zborovi došli su na glas kao mjesto 'uhljebljivanja' studenata, a slučaj sa studentskim zborom iz Republike Srpske nije iznimka.

10. studenog 2017 12:19
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Društvenim mrežama kruže fotografije računa iz dva banjalučka restorana, koji slikovito pokazuju kako žive studenti, pretpostavljamo "uhljebi", piše portal 6yka.com. Tako su 13. listopada članovi Studentske organizacije Pravnog fakulteta u Banjoj Luci pojeli hrane i popili pića u protuvrijednosti nevjerojatnih 1 069 KM.  Kada se to preračuna u kune, iznos je malo viši od 4 122 kuna.


Članovi Studentske organizacije Pravnog fakulteta u Banjoj Luci pojeli i popili za 4 122 kune... foto: 6yka



Članovi Unije studenata RS više vole piti pivo pa su 330 litre platili 2 333 kune... foto: 6yka

No, čini se da ni članovi Unije studenata RS (studentskog zbora) ne troše puno manje, doduše oni preferiraju samo piće i to pivo. Za jedan dan popili su čak 330 litara i to platili 605 KM! To znači da su za 11 piva potrošili malo više od 2 333 kune.

...Član studentskog zbora napao kolege: \'Nema novca za projekte, ali ima za ljetovanje\'...


...Od Studentskog zbora do političke fotelje: Stvaraju li se već na fakultetima budući uhljebi?...


Portal 6yka.com piše da je rektor Sveučilišta u Banjoj Luci, Milan Mataruga, jučer održao konferenciju za medije na kojoj se pokušalo obrazložiti zašto je na zahtjev predstavnika studenata ponudio ostavku na tu funkciju.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Ivana Petrić
izvor: 6yka.com
foto: Pixabay

Još vijesti