Mojfaks.hr u Vijesti

Životopis koji je osvojio internet: za posao spreman ići od vrata do vrata

Možda i jest pisan rukom, ali mu iskrenosti i dobre volje ne nedostaje. Markov životopis prikupio je veliki broj lajkova i dijeljenja, a svi koji su mu na taj način odlučili pomoći drže mu fige da će napokon pronaći posao.

8. srpnja 2015 12:08
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Marko je mladić koji svoju sudbinu djeli s mnogima. Podaci iz 2014. i ove godine pokazuju da je Hrvatska među 5 zemalja koje imaju najveću stopu nezaposlenosti mladih.U Grčkoj i Španjolskoj nezaposlenost pogađa 50% mladih do 25 godina, a više od 30% na Cipru, u Portugalu i u Hrvatskoj.

bbbbbbbbbbbbbbb


Zato nije ni čudo da je ovaj mladić spreman na sve, čak i na obilazak potencijalnih poslodavaca od vrata do vrata sa životopisom u rukama, bez obzira na paklene vrućine koje već nekoliko dana muče Hrvatsku, ali i ostatak Europe.

Otkako se pojavio na Facebooku, životopis ne prestaje kružiti društvenim mrežama. Evo što piše u njemu:

"RADNO ISKUSTVO: Radio sam kao prodajni predstavnik za T-com, Iskon i Total TV godinu dana. Započeo sam u firmi pod imenom "Interpunkt", zatim sam prešao u "Imperium Corporation", ali nisam radio na prijavu. Bio sam među najboljima u firmi.

PREDNOSTI: Izuzetno sam komunikativan i pristupačan. Uvijek ću kupcima rado pomoći pri njihovoj kupnji. Objasniti im ljubazno i sa smješkom na licu što god bude trebalo. Brinući se da i kupac izađe s osmjehom jer je zadovoljan odabirom, a najbitnije - pobrinut ću se da se vrati u trgovinu.

OBRAZOVANJE: Završio sam srednju strukovnu školu u Zagrebu, pod imenom Prehrambeno - tehnološka škola. Išao sam za nutricionista, što je inače četverogodišnji smjer.

DODATNE INFORMACIJE: Već imam velikog iskustva u aktivnoj prodaji i mislim da sam prava osba za vašu trgovinu. Moja želja i ambicija za radom je velika. Garantiram vam da ću uložiti sav svoj trud.

Hvala vam na pažnji.
"

I mi držimo fige Marku!

L.B./izvor i foto: Facebook

Još vijesti