Mojfaks.hr u Vijesti

'Zlatna groznica' na Fejsu: studenti šalju poruke kolegama koje bi htjeli 'bariti' prije nego diplomiraju

Studenti s nekoliko britanskih sveučilišta pokrenuli su 'Gold Rush' stranicu na Facebooku na kojoj studenti ostavljaju seksi ponude kolegama s kojima bi se voljeli spetljati i zabaviti prije diplome. 'Gold Rush' je oglasna ploča za sve potencijalne ljubavnike.

28. svibnja 2015 14:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ideja iza stranice je da anonimnom porukom možete osobi koja vam se sviđa ili seksualno privlači dati neki suptilni znak da se radi baš o vama i nimalo suptilan znak da želite spavati s tom osobom.

Sveučilišta Swansea, York i Brighton & Hove već imaju svoje \'Gold Rush\' stranice, a neke su poruke zaista zanimljive.



Naziv za grupu dolazi od termina \'Gold Rush\' (Zlatna groznica) – perioda sa sredine 19. stoljeća kad su se tisuće osoba zaputile u Kaliforniju kako bi pronašli zlato i obogatili se.



Luda groznica za trenutačnim zadovoljstvom slična je ovom pokušaju studenata da se provesele zadnji put prije nego što budu prisiljeni tražit posao ili raditi u nekoj ozbiljnoj kompaniji.

Stranica \'Swansea University Final Year Gold Rush 2015\' dobro sažima želju studenata koji su uključeni: "Apsolventi koji žele \'zbariti\' one kolegice i kolege koje su oduvijek htjeli – prije nego bude prekasno."

L.B./izvor: Metro.co.uk
foto: Shutterstock, Twitter

Još vijesti