Mojfaks.hr u Vijesti

Znaš li da do vozačke dozvole možeš doći za samo 45 dana?

Zahvaljujući AK Miramar, svoju vozačku dozvolu možeš imati u rukama za 45 dana - B kategorija, a za A kategoriju za samo osam dana. Zvuči super, zar ne?

26. listopada 2015 13:29
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Brzi tečaj obuke za A i B kategoriju

Ponekad čekanje od šest mjeseci od početa obuke za vozača do konačnog držanja vozačke dozvole u rukama, uvjetovano hrvatskom birokratskom stvarnošću, može kandidate želje znanja dovesti do ruba strpljenja.

Brzi tečaj obuke koji nudi AK Miramare za sve kandidate koji, primjerice žele završiti obuku za upravljanje motociklom“ A“ kategorija, kao i za one koji žele u najkraćem zakonskom roku svladati i upravljanje motornim vozilom“ B“ kategorija, predstavlja učinkovito i brzo rješenje.

Više saznajte na www.ak-miramare.hr.


 
Odabir autoškole Miramare je pametan potez ako vam je bitno da što prije završite autoškolu i sjednete za volan. Brzi tečaj polaganja vozačkog ispita omogućuje vam da u roku od samo 45 dana steknete vozačku dozvolu. Prosjek završetka autoškole je od 4 do 6 mjeseci (16-24 tjedna), ovisno o kandidatu, AK Miramare vam omogućuje upis brzog tečaja koji vrijeme potrebno za stjecanje vozačke dozvole bitno smanjuje. Izbor da li želite brzi ili regularan tečaj je na vama prilikom upisa u autoškolu, cijena za oba tečaja je identična.

- Glavni preduvjet za mogućnost pohađanja našeg brzog tečaja obuke jest prethodno brzo polaganje ispita iz  poznavanje prometnih propisa i sigurnosnih pravila, što mu otvara mogućnost da za 45 dana u svojim rukama ima i vozačku dozvolu - pojašnjava Zdenko Jerabek, stručni voditelj Autoškole Miramare.

Brzi tečaj obuke za vozača u AK Miramare podrazumijeva deset dana predavanja iz predmeta prometni propisi i sigurnosna pravila te 35 sati obuke iz upravljanja vozilom. Prvih 5 sati kandidat vozi po jedan sat, a ostale sate vozi u blok satovima ako je riječ o obuci za vozača B kategorije.

- Brzi tečaj imamo i za vozače“ A“ kategorije (ako posjeduje“ B „ kategoriju) koji je gotov već za 8 dana - ističe stručni voditelj Autoškole Miramare, naglašavajući kako su to pogodnosti upravo za one kandidate koji nemaju previše vremena, a s dolaskom lijepog i ljetnog vremena žele uživati na svom motociklu.

Pogodnosti brzog tečaja su svakako, osim na skraćivanju vremena, i u činjenici da je cijena jednaka onom standardnom, odnosno da kandidat ne plaća ništa dodatno zbog bržeg polaganja i procesa obuke.

Autoškola Miramare - duga tradicija postojanja

Autoškola Miramare osnovana je 1955. godine te je danas rijetka s tako dugom tradicijom postojanja na našim prostorima. Uvijek je donosila nove trendove i vještine obuke za vozače pa je i brzi tečaj jedan od rijetkih sadržaja koji se nude kandidatima u Zagrebu.

Osim pogodnosti za 8 dana osigurati mogućnost upravljanja motociklom te za 45 dana motornim vozilom, Autoškola Miramare prva je u Hrvatskoj i to prije tri desetljeća počela osposobljavati i vozače“ B „kategorije za osobe s invaliditetom. Danas su jedini u Zagrebu koji to uopće čine, a zbog tradicije, uspjeha i kvalitete obuke, dolaze im polaznici iz cijele Hrvatske.

Vozilo za osobe s invaliditetom mora biti prilagođeno tjelesnim nedostacima osobe, o  čemu mora postojati odgovarajuća  potvrda o ispitivanju vozila izdana od ovlaštene organizacije.

Prema stečenom stupnju školske spreme, tj. kvalifikaciji, svaki instruktor  vožnje može raditi na osposobljavanju osoba s invaliditetom i ima ih dovoljno u Hrvatskoj. Međutim, rijetki su instruktori koji žele raditi s takvim osobama. Naš instruktor Željko Bek radi već 30-ak godina s osobama s invaliditetom.

Vidjevši osobu u automobilu ne znate može li ona hodati, čuje li ili postoji nešto čime se razlikuje. Ravnopravni je sudionik u prometu, a ono što je bitno pri tome je da se pridržava pravila na cesti. Stoga je neophodno osobama s invaliditetom pružiti mogućnost dobivanja vozačke dozvole koja im pomaže da jednostavnije sudjeluju u  aktivnostima svakodnevnog života .

Više saznajte na www.ak-miramare.hr.

Sponzorirani članak

Još vijesti