Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

FAKSiranje: Kreće frka i strka upisivanja na fakultete – evo što svaki budući student mora znati

MojFaks | Vodič za brucoše, 03.07.2018.FAKSiranje: Kreće frka i strka upisivanja na fakultete – evo što svaki budući student mora znati

Ulazak u svijet visokog obrazovanja jedna je od najvažnijih prekretnica u životu mladih ljudi i sasvim je sigurno da odluku o upisu studija ne treba prepustiti slučaju.

S obzirom da se radi o odluci koja će utjecati minimalno na tri do pet godina života studenta, a najvjerojatnije i na ostatak života svake mlade osobe koja se odluči na ovaj karijerni i obrazovni potez, poželjno je da se svaki pojedinac prije odlučivanja informira o željenom fakultetu, studijskom programu, ali i visokom obrazovanju u Hrvatskoj općenito.


...Beton - cajke - monotonija: Studenti opisali hrvatske gradove u kojima studiraju - u samo TRI RIJEČI...


Kako bi budućim studentima i njihovim roditeljima, ali i široj javnosti, pružila informacije o prijelazu u sustav visokog obrazovanja, vrstama visokih učilišta i studijskih programa te važnosti akreditacije i izbora kvalitetnih studijskih programa, Agencija za znanost i visoko obrazovanje izradila je promotivni video spot....Studirate u Hrvatskoj? Evo koliko ćete i na što potrošiti novac tijekom jedne godine studija...


Za Agenciju za znanost i visoko obrazovanje, video je izradila Televizija Student s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, a sudjelovali su učenici XV. gimnazije iz Zagreba.

...Tko se boji faksa još? Brucoši ispričali što ih je sve UGODNO i NEUGODNO iznenadilo na početku godine...


L.B./foto: screenshot/YouTube


AZVOpromo videoupis na fakultetvisoko obrazovanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se