Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Najgori blam u povijesti: Brucošica ispričala kakvu je sramotu doživjela na prvom kolokviju

MojFaks | Vodič za brucoše, 22.12.2017.Najgori blam u povijesti: Brucošica ispričala kakvu je sramotu doživjela na prvom kolokviju

Nitko se ne želi izblamirati pred kolegama na fakultetu, osobito ne na prvoj godini faksa. Nažalost, to se događa, a ova studentica je pravi dokaz za to. Na prvom kolokviju u životu ova brucošica se osramotila kao nitko nikada.

Na Twitteru je osvanuo video brucošice Ann Mark koja prepričava kako se teško osramotila na svom prvom kolokviju i to pred hrpom kolega. Brucošica u videu prepričava kako nije znala da se za dio kolokvija piše na posebnom papiru koji se mora podići u referadi pa iako je došla ranije u dvoranu morala se vratiti po taj papir.


Zbog dugačkog reda pred referadom je gotovo zakasnila na kolokvij, došla u prepunu dvoranu i u razgovoru s kolegicom do sebe je shvatila da je u totalno krivoj grupi i na krivom smjeru. Prijateljica joj je poslala SMS poruku da se nalazi u drugoj dvorani i to u totalno drugoj zgradi na fakultetskom kampusu.

...Za ovu iskaznicu još niste čuli: Htjela kupiti iksicu pa se osramotila...


...Mislila da vidi bijele plahte: Studentica se žešće osramotila optužbom na račun faksa...


...Pretvori sramotu u anegdotu: najgore blamaže na razgovoru za posao...


Budući da je Ann imala jako malo vremena za doći do druge zgrade odlučila je trčati poput Usaina Bolta kako bi stigla na kolokvij. Dok je tako nervozna trčala nije zamijetila velika staklena vrata kroz koje bi trebala proći i samo se zabila u staklo. To je vidjela hrpa njenih kolega i naravno svi su se smijali te su joj još komentirali na Twitteru da su vidjeli djevojku koja se spucala u staklo, ali nisu znali tko je to.

U slučaju da ste se i sami osramotili pred kolegama, ne očajavajte jer kao što vidite – niste sami.

Ivana Petrić
foto: Shutterstock


blamiranjesramotaprvi kolokvijKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se