Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Akademska četvrt

Tko je sve online u Hrvatskoj? U posljednjih 5 dana, sve više sveučilišta donosi NOVE ODLUKE

Objavljeno prije 2 dana u Akademska četvrt

Kraj prošlog tjedna obilježilo je stupanje na snagu i novih, strožih mjera radi sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, u sklopu kojih su iznesene i preporuke za sektor obrazovanja.

Samo preko veze do posla na faksu? Na splitskom Pravu mijenjali pravilnik, spustili kriterije pa zaposlili manje stručne asistentice

Objavljeno prije 3 dana u Akademska četvrt

Jutarnji list u posjedu je anonimnog pisma koji upućuje na još jedan slučaj nepotizma u visokom obrazovanju.

Nakon odluke dekana studenti uzvratili PETICIJOM: Od Fakulteta traže online nastavu

Objavljeno prije 3 dana u Akademska četvrt

Nakon obavijesti dekana Fakulteta hrvatskih studija o nastavku izvođenja nastave uživo, studenti pokazuju bunt prema navedenoj odluci.

Nije u skladu s preporukama? Nakon odluke o daljnjem održavanju nastave studenti ovog fakulteta na odgovorne sasuli 'drvlje i kamenje'

Objavljeno prije 4 dana u Akademska četvrt

Kraj studenoga studentima Fakulteta hrvatskih studija donio je nove vijesti o daljnjem tijeku i obliku održavanja nastave. Ove informacije izazvale su buru komentara među studentima.

Stigle preporuke: Dulji praznici, savjet fakultetima – ipak online… Nove mjere u veljači!

Objavljeno 27.11.2020. u Akademska četvrt

Jučer su predstavljene nove, restriktivnije mjere kojima se pokušava smanjiti broj novozaraženih koronavirusom. Predlažu se i izmjene u obrazovanju.

Ukazale ne velike probleme ONLINE KOLOKVIJA: 'Meet me izbacio 5-6 puta, premalo je vremena, preopterećeni smo...'

Objavljeno 26.11.2020. u Akademska četvrt

Prošla akademska godina bila je izazov, kako za studente tako i za nastavno osoblje. Po prvi puta, svi uključeni u obrazovni sustav našli su se u okolnostima poptunog lockdowna i rada na daljinu. Iako su se svi nadali da će jesen proći u drugačijim okolnostima, situacija je još ozbiljnija no za vrijeme prvoga vala.

Opsadno stanje na splitskoj Ekonomiji: Nakon pisanja peticije i objave statusa na Facebooku student završio u policiji

Objavljeno 23.11.2020. u Akademska četvrt

Na splitskom Ekonomskom fakultetu studenti su zabrinuti zbog održavanja kolokvija po zgusnutom rasporedu. Upozoravaju da se preporuke o maksimalno dvije pisane provjere tjedno ne provode.

Boje se zaraze... 'Svi studenti ovog fakulteta imaju rokove zbijene u 5 dana!' Dekanica odgovara: 'Kolokviji nisu obavezni...'

Objavljeno 20.11.2020. u Akademska četvrt

Na splitskom Ekonomskom fakultetu studenti su zabrinuti zbog održavanja kolokvija u kraćem vremenskom periodu i zgusnutog rasporeda u jednom tjednu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se