Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Predobro, ali istinito: Gradonačelnik ovog našeg grada osigurao stipendije za studente i to od svoje plaće

Objavljeno prije 4 dana u Vijesti

Možete li zamisliti da gradonačelnik od svoje plaće osigura novčane potpore za studente? Ako je odgovor negativan, tu je čovjek koji će vas razuvjeriti. Naime, gradonačelnik Gospića je odlučio dati studentima stipendije koje će se osigurati od njegove plaće.

Degutantni SMS-ovi: Brucošica iz Srbije profesora prijavila za seksualno uznemiravanje i pokazala kakve joj je poruke slao

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Nakon što je 20-godišnja brucošica iz Kragujevca prijavila svog 62-godišnjeg profesora za seksualno uznemiravanje, on je otišao na bolovanje. Poruke koje joj je profesor upućivao pokazala je za javnost, a iz njih je vidljivo da je profesor prekršio etička načela.

Klimatizirane sobe s televizorima i električni bicikli: Pogledajte kako izgleda studentski dom u Vukovaru

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Studenti u Vukovaru imaju razloga za veselje jer konačno je otvoren dugoiščekivani dom 'Leopold'. U vukovarskom domu je 108 ležajeva, klimatizirane sobe s televizorom, dnevni boravak, informatička učionica i još mnogo toga.

Nakon učenja na ručak: Otvorena potpuno nova studentska menza u Zagrebu

Objavljeno 12.11.2018. u Vijesti

U ponedjeljak je otvorena nova menza za zagrebačke studente, a u nju doslovno mogu odmah 'skočiti' nakon učenja jer se nalazi na petom katu Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Jeste li na listi 'sretnika'? SC spustio bodnu granicu za useljenje u zagrebačke studentske domove

Objavljeno 09.11.2018. u Vijesti

Studentski centar u Zagrebu spustio je bodnu granicu za useljenje u studentske domove pa sada broj bodova iznosi 1 350.

Dobre vijesti za studente: HEP objavio natječaj za dodjelu stipendija

Objavljeno 09.11.2018. u Vijesti

Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima diplomskih studija za akademsku godinu 2018./2019. Rok za prijavu na natječaj je 15 dana, od 8. do 22. studenoga 2018. godine.

Svakog mjeseca 800 kuna: Studentice bez odgovarajuće roditeljske skrbi mogu se prijaviti za ovu stipendiju

Objavljeno 07.11.2018. u Vijesti

Dobrotvorna organizacija Soroptimist International diljem svijeta okuplja žene raznolikih zanimanja organizirane u mjesne klubove, sa zajedničkim ciljem pomoći ženama i djeci u stjecanju obrazovanja čime im se pruža više mogućnosti za razvijanjem vještina i vlastitih potencijala u svrhu povećanja kvalitete vlastitog života i života zajednice. Na natječaj za stipendiju mogu se javiti djevojke bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Studenti iz ovog manjeg grada u središnjoj Hrvatskoj uskoro će imati dva doma i dvije menze

Objavljeno 07.11.2018. u Vijesti

Do kraja 2020. godine karlovački studenti imat će dva doma i dvije menze. Prije dvije godine u Karlovcu je sagrađen prvi studentski dom, a budući da je potražnja za domom velika, odlučeno je da će se osigurati veći smještaj za studente.

Međunarodna premijera filma: 'Tko je smjestio Kaktusiću?'

Objavljeno 06.11.2018. u Vijesti

Drugo izdanje Secret Arts Cinema približava se kraju. Najbolje stvari uvijek dolaze na kraju, pa je tako vrijeme i za jednu međunarodnu premijeru. One su uvijek znak prestiža na našoj filmskoj sceni, a pogotovo kad se radi o filmu u kojem su autorski sudjelovali i hrvatski filmaši. Film kojim se Secret Arts Cinema zaključuje je dokumentarac 'Tko je smjestio Kaktusiću?'.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se