Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Tko je Majstor Jura?

Objavljeno prije 2 dana u Vijesti

'...Predstava Majstor Jura-priča o jednoj djevojci pripada među najdirljivije i najiskrenije izvedbe u protekloj kazališnoj sezoni...' Olga Vujović, Kritikaz.

Siguran posao nakon faksa i stipendija tijekom studija: MORH raspisao natječaj za 110 studenata

Objavljeno prije 2 dana u Vijesti

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH) raspisalo je u srijedu natječaj za prijam u kadetsku službu. U akademskoj godini 2019./2020. u status kadeta bit će primljeno do 110 kandidata upisanih na prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija. Riječ je o Vojnom inženjerstvu i vojnom vođenju i upravljanju, Vojnom pilotstvu te Vojnom pomorstvu.

Godišnja nagrada 'Hrvoje Požar': Najbolji studenti energetike dobit će novčani iznos i povelju

Objavljeno prije 4 dana u Vijesti

Kako bi se energetika što više popularizirala, Zaklada Hrvoje Požar, nagrađuje najbolje studente tog područja svojom Godišnjom nagradom u obliku novčanog iznosa.

Za što se koriste krediti za studente - Matchbanker

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Matchbanker je platforma koja služi kao posrednik između tražitelja kredita i zajmodavaca. Uz njega je razumijevanje različitih ponuda dostupnih na tržištu brzo i jednostavno - čime štedite i novac i vrijeme.

Tuži ih 7 studenata: Poznata sveučilišta 'spušila' tužbu jer su navodno puštali bogate 'klince' na prijemnom

Objavljeno 15.03.2019. u Vijesti

Sveučilište Stanford, UCLA, Sveučilište San Diego te Sveučilište Teksas našli su se u dosta nezgodnom položaju zbog 'paljbe' tužbi koje im stižu sa svih strana. Zašto? Zato što roditelji sedmero studenata tvrde da su tijekom prijemnih ispita pogodovali djeci bogatih roditelja i da zato studenti koji su marljivo učili i ostvarili dobre rezultate na ispitu nisu 'upali' na faks.

Uzbudljiva jesen: Na ovom domaćem sveučilištu uskoro novi studij i to prvi takav u Hrvatskoj

Objavljeno 14.03.2019. u Vijesti

Novi studijski program koji će od sljedeće akademske godine niknuti na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, objedinit će dva i više jezika. No, nije usmjeren samo na učenje jezika već i na interkulturne studije.

Dođi na otvorenje Smartup natjecanja i poslušaj savjete Nenada Bakića, jednog od najuspješnijeg hrvatskog poduzetnika

Objavljeno 12.03.2019. u Vijesti

Svečano otvorenje Smartupa, studentskog edukativnog startup natjecanja održat će se 13. ožujka u 17 sati u dvorani D1 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Žele problem plastike objasniti mladima: Studenti će u Splitu pokazati načine zaštite okoliša na ZORH skupu

Objavljeno 07.03.2019. u Vijesti

Sigurno niste čuli za ZORH. ZORH ili Zaštita okoliša Republike Hrvatske jest susret studenata i visoko obrazovanih osoba koji se nalaze u tom području ili se žele nalaziti u tom području.

Godinama ne može naći posao u struci: Zorica je diplomirala kao najbolja u generaciji, a sada radi u kladionici

Objavljeno 07.03.2019. u Vijesti

Nažalost, sve češće možemo čuti da je netko diplomirao s odličnim ocjenama, ali da ne može godinama naći posao u struci. Primjer za to je i djevojka iz Srbije koja je završila medicinski fakultet pa radila godinama u pekari, međutim, jedan takav primjer je i Zorica iz Pala u BiH. Diplomirala je kao najbolja u generaciji, a danas radi u sportskoj kladionici.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se