Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Napokon počela gradnja doma u Zadru, ali zbog jedne stvari neki studenti možda neće spavati mirno

Objavljeno prije 12 sati u Vijesti

Prošloga je tjedna na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru položen kamen temeljac za izgradnju novoga studentskoga doma i restorana. Radovi su već u punom jeku, no zastali su na trenutak zbog otkrivanja arheoloških ostataka...

Fešta završila, predsjednik ostao: Splitski studenti obrok u menzi jeli pod budnim okom Franje Tuđmana FOTO

Objavljeno prije 2 dana u Vijesti

Tijekom vikenda je u restoranu Kampus u sklopu Studentskog doma 'Dr. Franjo Tuđman' proslavljena 30. obljetnica utemeljenja i početka djelovanja HDZ-a u Splitu.

Možeš ju upisati čak i ako misliš da je serekesh bankomat! Osječka hungaristika za znalce i početnike od iduće godine nudi novost

Objavljeno prije 3 dana u Vijesti

Studij hungaristike u Osijeku jedinstven je po tome što je okrenut izvornim govornicima tog jezika za razliku od, primjerice, hungarologije na Sveučilištu u Zagrebu, gdje se mađarski predaje kao strani jezik. Manje je poznato da mađarski jezik u Osijeku mogu studirati i studenti koji prethodno ne znaju ni riječ mađarskog.

Više od 11 tisuća putovanja godišnje! Studenti još jedne županije imaju pravo na BESPLATAN prijevoz vlakom

Objavljeno prije 3 dana u Vijesti

Redovni studenti s područja Primorsko-goranske županije od ove godine ostvaruju pravo na besplatna pojedinačna putovanja u cijeloj Hrvatskoj (odnosno od mjesta prebivališta do mjesta studiranja).

Fine stipendije, besplatan prijevoz autobusima, a uskoro i 80 kreveta: Koprivnica korak bliže dobivanju studentskog doma

Objavljeno prije 6 dana u Vijesti

Osim što odvaja izdašne sume za stipendije svojih studenata i nudi im besplatan prijevoz električnim autobusima, uskoro će u Koprivnici osvanuti i studentski dom.

HIT! Studenti dobili novu kolegicu iz BUDUĆNOSTI: BARICA zna odgovore na sva vaša pitanja

Objavljeno prije 6 dana u Vijesti

S pametnom pomoćnicom Siri dosta nas se upoznalo prije nekoliko godina, a, kako se čini, studenti i profesori varaždinskog Fakulteta organizacije i informatike, odlučili su joj suprotstaviti - Baricu.

Hitno se mijenja Zakon o obavljanju studentskih poslova, a jedna stvar posebno će razveseliti one koji dosad nisu mogli raditi!

Objavljeno 16.01.2020. u Vijesti

Studentski poslovi regulirani su Zakonom o studentskom radu. Nakon posljednjih izmjena, veliki broj studenata ostao je uskraćen za mogućnost rada. Naime, prema trenutnom Zakonu studenti sa statusom stranca koji ne dolaze iz zemalja članica Europske unije, ne mogu raditi. Nakon pritiska medija, Vlada se požurila s izmjenom diskriminatornog zakona.

Za ovaj hrvatski gradić možda nikad niste čuli, a iduće godine postat će meka za sve koji žele studirati sve popularniji studij

Objavljeno 16.01.2020. u Vijesti

Đurđevac će od iduće akademske godine postati sveučilišni grad.

Nakon ovoga čekamo teleportaciju! U varaždinskom restoranu studenti klopu mogu plaćati BITCOINOM

Objavljeno 13.01.2020. u Vijesti

Početkom prošlog mjeseca, varaždinski studenti dobili su još jednu mogućnost plaćanja hrane u a la carte restoranu i ne, nije pranjem čaša u kuhinji nakon klope.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se