Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Mladi znanstvenici, navalite: Objavljen natječaj za 208 povoljnijih stambenih kredita

Objavljeno prije 11 sati u Vijesti

Nedavno smo pisali o suradnji Grada Zagreba i zagrebačkog Sveučilišta, a kojom je dogovorena subvencija za 208 stambenih kredita. Premda se radi tek o prvoj fazi projekta, to je odlična vijest za mlade znanstvenike koji su u potrazi za stanom, a sada je izašao i ponovljeni natječaj.

Preleti cijelu Europu: Vodeća aviokompanija nudi popust studentima

Objavljeno prije 12 sati u Vijesti

Ryanair, vodeća europska aviokompanija, postala je ekskluzivni partner EU Erasmus Student mreže te time omogućila odlične popuste za studente koji će letjeti ovom kompanijom. Osim toga, ovo novo partnerstvo predstavlja i odličnu priliku za Erasmus studente jer će imati i besplatan prijevoz prtljage.

Student postao žrtvom izborne prevare: 'Nisam bio na izborima, netko drugi glasao je umjesto mene'

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Nakon lokalnih izbora neki zadovoljno trljaju ruke, neki se spremaju za drugi krug, a treći upozoravaju da je i ovoga puta u cijelom procesu glasanja bilo mnogo nepravilnosti.

Nema ga u evidenciji diplomiranih studenata: Zaposlio se s lažnom diplomom Prometnog fakulteta

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Izgleda da u Hrvatskoj nema kraja plagijatima. Viši referent za udruge Karlovačke županije na tom je radnom mjestu godinama radio s lažnom diplomom Fakulteta prometnih znanosti.

Na doktoratu, a plaćen kao 'bakalar': Docenti i doktori sestrinstva zarađuju kao prvostupnici

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Tko god kaže da je Hrvatska zemlja apsurda uopće ne griješi, a dokaz za to je i model obrazovanja koji kod nas, bez obzira na razinu obrazovanja, određene djelatnike u zdravstvu i dalje tretira i prepoznaje kao prvostupnike.

Eldorado ipak nije daleko? U susjednoj državi 60% tvrtki želi zaposliti studente čim završe fakultet

Objavljeno prije 6 dana u Vijesti

Ovih je dana u Sloveniji u jeku potraga za studentskim poslovima, tamošnji student-servisi oglašavaju slobodna radna mjesta u industriji, turizmu i trgovini. Slovenske tvrtke visoko cijene inicijativu mladih koji žele raditi preko ljeta pa ih mnogi angažiraju i čim završe školovanje.

Za Jokića nema mjesta: Barišićeva savjetnica odsad predvodi kurikularnu reformu, a već pala i prva ostavka

Objavljeno prije 6 dana u Vijesti

Vijest koja od jučer 'trese' akademsku zajednicu, ali i cijelu Hrvatsku jest da Boris Jokić neće biti dio Ekspertne radne skupine koja je radila na provođenju kurikularne reforme. Mnogi negoduju jer je za novu voditeljicu izabrana Jasminka Buljan Culej, savjetnica ministra Pave Barišića te osoba koja je loše rezultate hrvatskih učenika na PISA testovima pokušala prikazati kao odlične.

Zaklada Novo Sutra najavila natječaj: Prosjek od 4,0 može vam donijeti 1500 kuna mjesečno

Objavljeno 19.05.2017. u Vijesti

Mladi Slavonci slabijeg imovinskog statusa mogu bezbrižno studirati sve dok imaju zavidan prosjek ocjena, ali i ako su izabrali studij iz STEM područja.

Mjesta sretnih studenata: Top 10 hrvatskih gradova po ulaganju u obrazovanje

Objavljeno 19.05.2017. u Vijesti

Velika Gorica je za obrazovanja u razdoblju od 2013. do 2015. godine izdvajala prosječno 82,5 milijuna kuna godišnje, što je oko 32% gradskog proračuna. U top 10 gradova koji su najviše izdvajali za obrazovanje u razdoblju od 2013. do 2015. nalaze se i Sveta Nedjelja, Vrbovec, Vis, Dugo Selo, Koprivnica, Križevci, Jastrebarsko, Čakovec i Požega.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se