Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Najmanji interes od osnivanja ovog sveučilišta: Upisan samo 281 novi brucoš – a mjesta ima za još toliko!

Objavljeno jučer u Vijesti

Sveučilište u Dubrovniku u novoj akademskoj godini 2019./2020. broji 281 brucoša. Od ukupno 577 upisnih mjesta, 296 ih je ostalo praznih, odnosno više od pola...

1200 kuna mjesečno: Objavljen natječaj za 10 tisuća državnih stipendija!

Objavljeno jučer u Vijesti

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisuje javni Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku godinu 2019./2020. redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.

100 tisuća kuna za trovanje studenata? Netko htio 'začiniti' 2500 obroka u menzi

Objavljeno prije 4 dana u Vijesti

O cijelom incidenti među studentima kruže razne priče, od toga da je riječ o kuharovoj neslanoj šali do toga da neki ljudi žele da ga, kako ističu, 'maknu'.

Još jedan grad u kojem ih nitko ne hrani: Bez menze i subvencioniranog obroka i karlovački studenti

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Studenti Veleučilišta u Karlovcu ostali su bez menze nakon što dosadašnji ugostitelj s Ministarstvom znanosti i obrazovanja nije sklopio novi ugovor za pružanje usluge subvencionirane prehrane u ovoj akademskoj godini. No, još je tragičnije da se na potom objavljeni javni poziv za pružanje te usluge nitko nije javio.

Jedina županija koja 100% financira prijevoz studentima: Besplatna vožnja vlakom od idućeg ponedjeljka

Objavljeno prije 6 dana u Vijesti

Nakon što su sredinom srpnja studenti Splitsko-dalmatinske županije obaviješteni o ukidanju besplatnog prijevoza vlakom do grada u kojem studiraju, stigle su dobre vijesti. Već od sljedećeg ponedjeljka dalmatinski studenti besplatni prijevoz moći će koristiti u punom iznosu.

Fast food i pizza restoran 'uskače' studentima: Tutto Bene je nova privremena menza

Objavljeno prije 6 dana u Vijesti

Za dubrovačke studente koji su ostali bez menze, nakon što je restoran Teatar otkazao suradnju, danas je dobar dan. Naime, ravnatelj Studentskog centra i vlasnik restorana Tutto Bene potpisali su ugovor o pružanju prehrane studentima.

Više od 2000 kuna mjesečno, a poslije i posao?! O da, postoji i takva stipendija – čeka baš tebe!

Objavljeno 07.10.2019. u Vijesti

HBOR je raspisao natječaj za dodjelu 2 studentske stipendije te zapošljavanje po završetku fakulteta u HBOR-u u Sektoru informacijskih tehnologija.

Bit će menze i za kolege s juga: Jedan poznati dubrovački ugostitelj spreman hraniti studente

Objavljeno 04.10.2019. u Vijesti

Iako se činilo kako se to neće tako skoro dogoditi, jedan je ugostiteljski objekt iskazao interes za pružanjem usluge studentske prehrane studentima...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se