Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Zaboravite rezervaciju stola i iznošenje stolica: 10 pravila ponašanja u domskoj učionici

MojFaks | Akademska četvrt, 12.03.2018.Zaboravite rezervaciju stola i iznošenje stolica: 10 pravila ponašanja u domskoj učionici

Dok je nekim studentima lakše učiti u vlastitoj domskoj sobi ili u knjižnici, drugi to redovito čine u domskim učionicama. Naravno, jedna od namjena tih učionica je učenje, a budući da u domu živi puno studenata reda jednostavno mora biti.

Znate li kako se trebate ponašati u domskoj učionici? Ako do sada niste znali nekoliko osnovnih pravila, uputit će vas Domski odbor zagrebačkog doma Cvjetno naselje. Naime oni su u petak na svojoj službenoj Facebook stranici objavili 10 pravila koja vrijede za učenje i korištenje prostorija učionice.


Izvor: Facebook@Domski odbor SD Cvjetno naselje

Pravila potpisuje upravitelj doma Damir Mikulić, a ona govore o tome da ne postoji rezervacija stola u učionici, o dužini pauze, o sklanjaju tuđih stvari, sankcijama za iznošenje stolica, o tišini i urednosti, ljubaznosti i kolegijalnosti, izgubljenim stvarima te o tome tko smije koristiti učionicu.

Vjerujemo da će se većina studenata pridržavati navedenih pravila jer je svima u interesu da uče u tišini i bez previše stresa.


...'Ne smijemo imati kuhala, a rešoi ne rade': Studenti komentiraju novi domski Pravilnik koji im zabranjuje druženja, TV, kuhala za vodu...


...Pravilnik o kojem ovih dana pričaju svi studenti: Znaš li pod kojim uvjetima možeš ostati bez subvencije na x-ici?...


Ivana Petrić
foto: M.Trbuščić/arhiva MojFaks/Pixabay/Pixlrpraviladomska učionicadom Cvjetno naseljeučenjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se