M. P. u Akademska četvrt

Rijeka ima mali dućan za studente, a sada su uveli i proizvode koji mogu biti originalan poklon

Nalazi se na Kampusu.

21. kolovoza 2023 10:31
Ako uhvatite priliku, zavirite u dućan na Kampusu

Ako uhvatite priliku, zavirite u dućan na Kampusu Foto: Canva

Studentski centar Rijeka nalazi se u sklopu sveučilišnog Kampusa na Trsatu, a na svom službenom Facebook profilu objavili su novost o asortimanu njihove male trgovine.

Naime, student shop Studentskog centra Rijeka uz asortiman za široku potrošnju nudi i suvenire kao što su šalice, magneti, kemijske olovke, majice, šilterice i platnene torbe. Trgovina je smještena na Kampusu i nudi asortiman prilagođen studentima.

Novi proizvodi mogu biti originalan dar za cimera/cimericu ili podsjetnik na studentske dane, a samim time i na posjet sveučilišnom Kampusu. Ljetno radno vrijeme Student shopa je svaki radni dan od 12 do 20 sati, a dućan ne radi subotom, nedjeljom i praznikom, stoji na svjetionik.scri.hr.

Ova trgovina je od velike koristi za sve studente koji pohađaju jedan od fakulteta koji se nalazi u sklopu Kampusa, a i za one koji samo dođu na ručak u studentski restoran. U ovoj trgovini studenti mogu kupiti razne proizvode za svakodnevnu upotrebu, a isto tako i uzeti grickalice ili čokoladice za zasladiti se nakon ručka.

Još vijesti