V.F. u Karijera

Pripremi se za traženje posla: Na ovoj radionici možeš naučiti kako napisati CV i motivacijsko pismo

Na radionici će biti i simulacija razgovora za posao.

21. veljače 2024 15:01
Životopis

Životopis Foto: Canva

Nemaš pojma kako napisati CV i motivacijsko pismo? U tom slučaju će ti ova radionica biti velike koristi. Naime, Ured za razvoj karijera Sveučilišta u Zagrebu organizira radionicu karijernog razvoja i rasta.

„Nakon napornog perioda ispita, pruža se savršena prilika da se opustite, upoznate nove kolege i unaprijedite svoj profesionalni razvoj kroz zabavan i interaktivan program koji smo pripremili samo za vas“, naveli su.

Radionice će se tako održati 26. i 29. veljače te 4. ožujka 2024. godine od 10 do 12 sati na prvom katu Studentskog centra u Zagrebu.

Simulacija razgovora za posao

Polaznici će na svakoj radionici imati prilike naučiti nove vještine:

• 26. veljače: Izrada životopisa i motivacijskog pisma - pretvorite svoje vještine i iskustva u pobjednički životopis i motivacijsko pismo pod vodstvom naših stručnjaka.
• 29. veljače: Simulacije razgovora za posao - zaronite u realne situacije razgovora za posao, sudjelujte kao član žirija i kasnije u timu riješite izazovni problem.
• 4. ožujka: Prezentacija timskog rada - predstavite svoje ideje poslovnog izazova o kojem ste tijekom vikenda družeći se došli do rješenja.

Treba napomenuti da je broj mjesta ograničen, a svi zainteresirani se mogu na radionicu prijaviti putem poveznice.

Još vijesti