M. P. u Laganini

McDonald's ima limitirano izdanje lakova za nokte! Asociraju na umake, a ovako izgledaju

Ako si oduvijek žalio nijansu majoneze...

29. kolovoza 2023 13:46
McDonald's ima zaista sve u ponudi, pa čak i lakove za nokte

McDonald's ima zaista sve u ponudi, pa čak i lakove za nokte Foto: Canva

Vjerovali ili ne, McDonald's je najavio limitirano izdanje lakova za nokte koji asociraju na omiljene umake koji su dio asortimana ovog popularnog lanca brze prehrane.

U prodaju stiže ukupno 5 lakova za nokte koji će biti u bojama poznatih McDonald's umaka, a ekskluzivno limitirano izdanje „My Taste – My Manicure“ biti će lansirano u poslovnici u Austriji. Tako će ova linija imati lak jarko crvene boje kečapa od rajčice i lak koji asocira na vrhnje u bijeloj boji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GʟᴏʙᴀʟFᴏᴏᴅNᴇᴡs (@globalfoodnews)


Osim toga, ponudu su nadopunili slatko-kiselim umakom u narančastoj nijansi, onim u tamno smeđoj boji koji podsjeća na barbecue umak i boja breskve koji predstavlja cocktail umak. McDonald's Austrija se pobrinuo da cijeli svijet sazna za njihove lakove, pa su otvorili pop-up salon za nokte. Salon je smješten u Beču, a radio je posljednja tri dana kolovoza.

Tako su posjetiteljice koje su obožavateljice mode mogle besplatno urediti nokte u jednoj od boji svog omiljenog umaka. U salonu su radile profesionalne kozmetičarke, a termini su se mogli rezervirati do 21. kolovoza, stoji na elegant.hr.
 

Još vijesti