M. P. u Laganini

Splitski studenti ne skrivaju oduševljenje: „Advent je ove godine puno bolji i atmosfera je odlična“

Sve blista u blagdanskom sjaju.

8. prosinca 2023 11:57

Advent na Kampusu - 1 Foto: Studentski centar Split/PR

Advent na Kampusu - 2 Foto: Studentski centar Split/PR

Advent na Kampusu - 3 Foto: Studentski centar Split/PR

Advent na Kampusu - 4 Foto: Studentski centar Split/PR

Organizatori Adventa na splitskom Kampusu su udružili snage kako bi stvorili nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje ovogodišnje božićne čarolije.

Na Kampusu je prisutna bajkovita atmosfera i raskošno uređen prostor, a sve blista u blagdanskom sjaju zahvaljujući tisućama svjetlećih lampica, božićnih ukrasa i šarenih dekoracija. Osim toga, pripremljena je i bogata gastronomska ponuda koja će zadovoljiti sva nepca, a raznovrsni štandovi nude tradicionalne blagdanske delicije.

Trud su prepoznali i studenti, koji su u velikom broju posjetili otvorenje Adventa na Kampusu i svojim dolaskom podržali sve one koji sudjeluju u organizaciju. Nisu skrivali oduševljenje, a to dokazuju i videozapisi na TikTok profilu Studentskog centra Split.

Evo što kažu studenti: „Zabavljamo se, muzika je super, ima puno ljudi i baš je zabavno“, „Pa moram priznati da je stvarno iznenađujuće dobro“, „Ugodno iskustvo, dobra muzika i lijepi ukrasi“. Ovo su samo neki od komentara splitskih studenata, a dupkom pun Kampus potvrđuje da je atmosfera stvarno na vrhuncu.

 

@studentski_centar_split Studenti o Adventu na Kampusu ✨ #studenti #studentskizivot #advent #christmastiktok #fakultet #scst ♬ original sound - Studentski centar Split

 

Još vijesti