M. P. u Nakon predavanja

Odlična prilika za studentske udruge! Krenule su prijave za „Zlatni indeks“, evo o čemu je riječ

Poticanje na trajnu prisutnost u studentskoj zajednici.

22. prosinca 2023 14:03
Nagrada najboljima

Nagrada najboljima Foto: Canva

Otvorene su prijave za članove Povjerenstva Zlatnog indeksa. Ovaj projekt je namijenjen i studentskim udrugama, a prijave su krenule od 18. prosinca i trajat će do 15. siječnja 2024. godine.

Riječ je o jedinstvenom projektu udruge eSTUDENT kojim se nagrađuju poduzeća koja su najviše doprinijela poslovnom rastu i razvoju studenata u protekloj godini. Cilj projekta je poticanje gospodarske zajednice na trajnu prisutnost u studentskoj zajednici.

Nagrađena poduzeća postaju poželjna opcija studentima za odrađivanje prakse i zapošljavanje. Nagrade će dodijeliti Povjerenstvo Zlatnog indeksa koje je sastavljeno od predstavnika studentskih udruga, a dodjeljuju se u šest kategorija: Stručne prakse, Ulaganje u studentske udruge i projekte, Stipendije, Stručna potpora i organiziranje projekata, Najbolji imidž i Studentski posao.

Svim prijavljenim poduzećima će odati posebnu zahvalu za investiranje u budućnost u vidu priznanja „Prijatelji studenata“. U odabiru nagrada mogu sudjelovati i studentske udruge, a prijaviti se mogu putem forme, piše na estudent.hr.

Još vijesti