V.F. u Postani student

Bojiš se da nećeš uspjeti upisati faks ni na drugom roku? Ne očajavaj, ovo sveučilište će održati i treći upisni rok

Ne brini, uspjet ćeš.

7. kolovoza 2023 14:53
Treća prilika za upis

Treća prilika za upis Foto: Canva

Prvi upisni rokovi na fakultetima su prošli. I dok su neki odahnuli što su konačno upisali faks, druge to još uvijek čeka u bliskoj budućnosti. Drugi upisni rokovi će se održavati u rujnu kada će maturanti dobiti još jednu priliku upisati željeni fakultet pod uvjetom da je na njemu još ostalo mjesta.

Međutim, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli će svojim budućim studentima omogućiti i treći upisni rok. Tako će se drugi rok održati sredinom rujna. Točnije, budući studenti će studij moći prijaviti putem ww.postani-student.hr do 18. rujna u 13:59, a sami upisi će se održavati od 19. rujna prema uputama u rasporedu koji će biti objavljen na stranici Sveučilišta.

Objavili su i popis dostupnih mjesta na pojedinim fakultetima. Najviše mjesta je ostalo na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, čak 311 mjesta. Na Filozofskom fakultetu je ostalo još 109 mjesta, a na Medicinskom fakultetu njih 49.

Maturantima koji se ni tada ne upišu će se pružiti još jedna prilika, odnosno treći upisni rok. Budući studenti će se tako moći prijaviti od 19. do 24. rujna 2023., a upisi će se održavati od 26. do 29. rujna 2023. Dostupna mjesta će biti objavljena nakon drugog upisnog roka.

Još vijesti