V.K. u Postani student

[FOTO] HIT PROFESORI! Učenicima poželjeli sretan povratak u školu na NAJORIGINALNIJI način – postali likovi iz top filmova i serija

'Holivudizacija' u Čakovcu! Srednja škola dobro je poznata javnosti po svom veselom i razigranom duhu - kako učenika, tako i nastavnika. Nakon nezaboravnih kostima za prošlogodišnju norijadu, nastavnici 'uzvraćaju udarac'...

14. Siječnja 2022 12:44

Foto: MojFaks

E.T., Plavuša s Harvarda, sumnjivi tipovi iz Peaky Blindersa i serije Na putu prema dolje (Breaking Bad), ekipa iz Kuće od papira (La case de Papel), Charlijevi anđeli… Neki od najpoznatijih likova s malih i velikih ekrana oživjeli su u tijelima profesora čakovečke Gimnazije Josipa Slavenskog.



Plavuša s Harvarda stigla u školu / Foto: screenshot via Facebook,@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


Povratak u klupe nakon božićnih praznika može biti stresan, a može biti i iznimno zabavan. Nakon što smo na kraju prošle školske godine pisali o originalnim kostimima koje su osmislili i ponosno cijeloj zemlji pokazali maturanti Gimnazije Josipa Slavenskog iz Čakovca, ovaj puta, njihovi su ih profesori dočekali u nesvakidašnjem "dress code-u": onome likova iz popularnih filmova i serija!


Charlievi anđeli stigli u gimnaziju.... / Foto: screenshot via Facebook,@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


>>>[NORIJADA 2021] Jesu li ovo NAJBOLJE MASKE ovogodišnjih maturanata? Jedna gimnazija u samom je vrhu!<<<


Foto: screenshot via Facebook@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


"E. T. još uvijek želi kući, plavuša s Harvarda ruši stereotipe, u Paklenom šundu i dalje se izvrsno pleše, Peaky Blindersi šire strah i trepet, banda crvenokapuljaša željna je akcije... Ne, ne bojte se, niste zapeli u prazničnom bingeanju!", pišu na svojim Facebook stranicama.


Foto: screenshot via Facebook@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


Njihovi profesori na vrlo originalan način, prerušeni u junake iz poznatih filmova i serija, očekuju povratak svojih učenika.


Peaky Blindersi haraju po Čakovcu / Foto: screenshot via Facebook@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


Foto: screenshot via Facebook@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


Svi obožavamo ove legende


Profesori su ovakvim dočekom htjeli svojim učenicima pokazati da, "unatoč svim izazovima koje pred vas stavljaju, i oni samo ljudi, veseli, duhoviti i dobronamjerni. Dobro nam došli u školske klupe u novoj 2022. i neka nam i ona bude ovako vesela!", napisali su.


Ekipa iz La Case stigla u Čakovec... / Foto: screenshot via Facebook@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


I dečki iz Breaking Bada čekaju učenike... / Foto: screenshot via Facebook@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


Očekivano, svi su likovi dobili samo riječi hvale u komentare. "Predobro", "Već duže nisam se divila nekoj Facebook objavi kao ovoj vašoj. Gimnazijski prosvjetari, svaka vam čast. Legende ste sam takve!", "Ovo je genijalno", "Nasmijali ste me do suza", "Ovo je čudo! Bilo tko da ovo napravi bilo bi fora, ali kad to naprave profesori da požele gimnazijalcima sretan povratak u školske klupe... Onda stvarno... Wow, divno! Baš me nekako... malo i raznježilo. Eto", samo su neki od skoro 100-tinjak komentara i komplimenata koje su profesori dobili ispod objave na društvenim mrežama.


Foto: screenshot via Facebook@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


Titanic s balkona... / Foto: screenshot via Facebook@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


Foto: MojFaks

Nikuda bez kultnih Prijatelja... / Foto: screenshot via Facebook@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


Edward Škaroruki / Foto: screenshot via Facebook@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


Stigao i E.T. s ekipom! / Foto: screenshot via Facebook@Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec


Sigurni smo da će srednjoškolcima iz ove škole, ova godina započeti uz puno smijeha i veselja, unatoč svim otegotnim, pandemijskim okolnostima koje već dvije akademske i pedagoške godine prate sve aktere obrazovnog sustava - kako profesore, nastavnike i ostalo osoblje škola i fakulteta, tako i mlade koji pohađaju škole, veleučilišta i fakultete u našoj zemlji.


Ovakva gesta dokaz je velikog truda i angažmana nastavnika kako bi mladima proces obrazovanja olakšali, razveselili i učinili zabavnim. Jer kad je duh vedar i čio, lakše se i uči za ispite...


Hvala vam!

Još vijesti