M. P. u Vijesti

ZET počinje izdavati pokaze za studente i učenike: Uvedena jedna promjena

Odnosi se i na produljenje statusa.

22. kolovoza 2023 11:56
Tramvajski promet u Zagrebu

Tramvajski promet u Zagrebu Foto: M.D./MojFaks

Kako navodi ZET, od srijede 23. kolovoza, započinju s procedurom izrade pretplatnih karata za učenike i studente za akademsku i školsku godinu 2023./2024.

Obavijest se odnosi i na produljenje statusa postojećih studentskih i učeničkih pretplatnih karata, a novi korisnici koji do sada nisu izrađivali kartu trebaju ovjeriti zahtjev s jednom fotografijom u obrazovnoj instituciji te se uputiti na bilo koje prodajno mjesto.

Korisnicima su na raspolaganju dvije mogućnosti: mogu zatražiti izradu fizičke pretplatne karte ili formirati virtualnu pretplatnu kartu u novoj aplikaciji MojZET. Cijena izrade pretplatne karte iznosi 3 eura i 98 centi i traje nekoliko dana, a kod virtualne pretplatne karte u mobilnoj aplikaciji se ne plaća naknada.

Oni koji su već korisnici pretplatne karte mogu je produljiti na prodajnim mjestima ZET-a te na kioscima ugovornih partnera i to bez ovjeravanja zahtjeva u obrazovnoj instituciji. Nakon produljenja statusa pretplatnih karata, bilo onih fizičkih ili virtualnih mogu se kupiti odgovarajući mjesečni ili godišnji kuponi za vožnju.

Još vijesti