P.S. u Vodič za brucoše

Izvanredna prilika za brucoše: Studentski zbor u Rijeci organizira kamp gdje ćete se upoznati sa svojim studijem

Ovo nije prvi puta da se održava kamp za brucoše pod nazivom „Ribroo“

25. srpnja 2023 12:06
Informativni kamp za brucoše

Informativni kamp za brucoše Foto: Canva

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci ponovno organizira odlične aktivnosti kojima se morate pridružiti! Naime, organiziraju kamp pod nazivom „RiBroo 2023“ koji je prvenstveno namijenjen za sadašnje maturante, odnosno buduće studente – brucoše.

Naravno, pozvani su i studenti viših godina, ali je program kampa prvenstveno osmišljen za nove članove akademske zajednice. Kako su naveli na svojim službenim web stranicama, radi se o edukativnom kampu u kojem će se brucoši moći dodatno informirati o studijima koje su upisali, ali i o općenitom radu Sveučilišta u Rijeci.

Svaki tim će imati svojeg mentora

Navode da će organizacija biti provedena na način da studenti budu podijeljeni u timove, ovisno o fakultetu i studiju kojeg su upisali, a svaki tim će imati mentora, odnosno starijeg studenta predstavnika, koji će s njima provoditi organizirani program, radionice i sve druge aktivnosti. Radi se o zaista hvalevrijednoj akciji Studentskog zbora pomoću koje žele pomoći budućim studentima i upoznati ih sa svim potrebnim informacijama akademske zajednice.

„RiBroo“ kamp održavat će se u periodu između 28. rujna i 1. listopada ove godine u Velikom domu Platak. Bitno je za napomenuti da se ovaj kamp plaća tako da će za brucoše vrijediti cijena od 70 eura po osobi. Taj iznos uključuje sve navedene aktivnosti i radionice, kao i prijevoz na relaciji od Rijeke do kampa i nazad, smještaj od dva noćenja s punim pansionom, promo materijali dobiveni na kampu i gradski prijevoz koji je plaćen u tom periodu.

Prijavite se na vrijeme

Ukoliko ste zainteresirani, onda morate obavezno ispuniti prijavnicu na njihovim službenim web stranicama za rezervaciju svojeg mjesta, a rezervacija mjesta se potvrđuje uplatom već spomenutog iznosa najkasnije do 11. rujna ove godine. Prijavnicu, program, podatke o uplati i ostale informacije možete pronaći OVDJE.

Nova StudiGO epizoda otkriva je li studiranje izvan Hrvatske toliko lagano kako svi tvrde →


 

Još vijesti