Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Studentica FSB-a osvojila Kilimandžaro: 'Sve je bilo super dok nisam popila Andol...'

Objavljeno prije 4 dana u Nakon predavanja

Dina Suton studentica je Fakulteta strojarstva i brodogradnje, a za stranicu Humans of FSB podijelila je svoje iskustvo osvajanja Kilimandžara.

Podrša tetama iz menze širi se i na druge gradove! Iz Šibenika poručili: 'Netko ima ljude u crnom, ja tete u bijelom!'

Objavljeno prije 5 dana u Nakon predavanja

Prošlog petka započeo je prosvjed dijela djelatnika Agencije za studentski standard, pod čijom je nadležnosti i studentska menza u Zadru.

Želite ući u dom? Pripremite iksicu i ključ sobe! Provjerili smo zašto zaštitari kontroliraju studente i do kad će to trajati

Objavljeno 20.10.2020. u Nakon predavanja

Život u studentskim domovima u vrijeme pandemije koronavirusa odvija se po novim pravilima.

Što se događa s cijenama u OVOJ menzi? Studenti tvrde: 'Hrana je skuplja!' Nadležni poručuju: 'Nema poskupljenja, evo u čemu je možda problem...'

Objavljeno 20.10.2020. u Nakon predavanja

Dio djelatnika Agencije za studentski rad, pod čijom je nadležnosti i studentska menza u Zadru, prošli petak stupio je u štrajk. Sveučilište u Zadru, koje je osniva Agencije, u priopćenju za javnost istaknulo je da štrajk neće utjecati na prehranu studenata.

'Nijedna menza nema ovako dobre tete...' Studenti nose bombone u znak podrške osoblju u štrajku! Tete oduševljene: 'Pokazali su da im je stalo do nas…'

Objavljeno 19.10.2020. u Nakon predavanja

U petak su prosvjedovali pojedini djelatnici Agencije za studentski standard, pod čijom je nadležnosti i studentska menza u Zadru.

Nevjerojatna studentica Kristina! Roditelji je ostavili kao dijete, a danas roni, bavi se modelingom i sama financira svoj studij

Objavljeno 19.10.2020. u Nakon predavanja

Svjetsku nagradu Hermann Gmeiner koja se dodjeljuje uspješnoj djeci odrasloj u SOS Dječjem selu, nedavno je osvojila Kristina Ivanuš, 22-godišnja studentica marketinga.

Stanodavci dižu cijene u zadnji čas! Studenti očajni: 'Preko noći smo saznali da moramo plaćati 500 kuna više...'

Objavljeno 16.10.2020. u Nakon predavanja

Cijene stanova nisu bitno niže čak ni u centru, a na studentske domove je navala. Ove godine pristigle su 10223 prijave na nešto manje od 7000 mjesta.

I o tome se razmišlja! Nema kući za Božić: Zbog korone studenti možda neće smjeti posjetiti roditelje za blagdane

Objavljeno 15.10.2020. u Nakon predavanja

Ako se situacija s koronavirusom ne poboljša, ove zime neki studenti mogli bi blagdane provesti u domovima - mimo svoje volje.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se