Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Studenti PRAVA danas prosvjeduju ispred fakulteta: 'Uprava nas ignorira, a neki će pasti godinu ili izgubiti pravo školovanja'

Objavljeno jučer u Nakon predavanja

Studentski splitskog Pravnog fakulteta danas u 12 sati prosvjeduju ispred zgrade Fakulteta, zbog nekorektnog ponašanja Uprave prema njima.

Jesen u ozračju ONLINE ispita, ali studenti time NISU zadovoljni: 'Dajte nam ispite uživo, jer ovo je jad i bijeda...'

Objavljeno prije 3 dana u Nakon predavanja

Jesenski ispitni rok privodi se kraju, a studenti rekapituliraju dojmove noviteta koje je ljetni semestar donio sa sobom.

HZJZ objavio upute za studentske domove: Studenti s istih fakulteta trebaju biti zajedno u sobi!

Objavljeno prije 3 dana u Nakon predavanja

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je Upute za rad studentskih domova s obzirom na epidemiju COVID-19 u akademskoj godini 2020./2021. godini.

Prvi hotel za studente u Hrvatskoj! SVE je tu: klima, frižider, televizor, sanitarije i otključavanje karticama, ali CIJENA još nije poznata

Objavljeno prije 5 dana u Nakon predavanja

Do kraja rujna bit će gotov kostur zgrade novog paviljona studentskog doma u Puli koji će primiti 200-tinjak novih studenata, nakon čega kreće opremanje.

Otkazali stanove, a sad opet u najam: Što studenti mogu očekivati kad krenu u potragu za privatnim smještajem?

Objavljeno prije 5 dana u Nakon predavanja

Nakon što je u ožujku u Hrvatskoj uvedena karantena i nastava prebačena u online sferu, brojni studenti koji u mjesto studiranja dolaze iz drugih gradova, otkazali su unajmljeni privatni smještaj i vratili se kući.

Javilo se premalo studenata? Provjerili smo kako to da je u predivnom, novom domu ostalo mjesta i za one koji nisu prošli na natječaju – po cijeni od 1050 kuna mjesečno

Objavljeno 11.09.2020. u Nakon predavanja

Studentski centar Dubrovnik definirao je konačne rang-liste Natječaja za subvencionirani smještaj u Studentskom domu Dubrovnik.

Žalbe za mjesta u domovima napokon riješene: Provjeri je li krevet TVOJ!

Objavljeno 09.09.2020. u Nakon predavanja

Studentski centar u Zagrebu 17. kolovoza objavio je rezultate Natječaja za smještaj studenata u studentskim domovima na koji se prijavilo više od 10 500 studenata.

NOVO U PONUDI: Na recepcijama ovih studentskih domova moći ćete kupiti maske 'po nabavnim cijenama'!

Objavljeno 07.09.2020. u Nakon predavanja

Život u studentskim domovima od ove jeseni odvijat će se po novim pravilima.

Plaća za svoje grijehe! Najnovija crowdfunding kampanja: Student 'žica' novce za plaćanje ECTS-a

Objavljeno 07.09.2020. u Nakon predavanja

Nakon što je jedna djevojka odlučila napraviti crowdfunding kampanju kako bi kupila stan, na podvig online prikupljanja novca odlučio je se i jedan student. S malo drugačijim ciljem.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se