Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Oprez! Nepoznati muškarac 'ordinirao' Savom: Ušao studenticama u sobu, skinuo se i pobjegao gol

MojFaks | Nakon predavanja, 12.11.2018.Oprez! Nepoznati muškarac 'ordinirao' Savom: Ušao studenticama u sobu, skinuo se i pobjegao gol

Nažalost, svakih nekoliko mjeseci, zagrebački studentski domovi meta su različitih nepoznatih ljudi. Neki od njih su baš lopovi pa ulaze u sobe studentima s ciljem da im uzmu vrijedne stvari poput novca, a nekima je u cilju uznemiriti studente. Ovoga puta u dom je došao tip koji je iz doma išetao potpuno gol.

Jučer su studenti u studentskom domu Stjepan Radić, među studentima poznatijem kao "Sava", svjedočili vrlo neobičnoj i uznemirujućoj sceni. Naime, u Facebook grupi najpopularnijeg doma u Zagrebu jedna je studentica objavila upozorenje drugim kolegama i sustanarima. Fotografirala je nepoznatog muškarca kako izlazi iz paviljona i to potpuno gol.

...Djevojke, oprez! Ispred zagrebačkog studentskog doma perverznjak vreba i prati studentice...Da nije riječ o studentu ili o nekome koga studenti poznaju, stoji i u njenoj objavi jer je napisala da je nepoznati muškarac od otprilike 30 godina ušao u prvi paviljon studenticama u sobu, skinuo odjeću, zaključao se pa nakon toga pobjegao iz paviljona. Sudeći po fotografijama, muškarac je iz doma išetao gol.

Studentica je fotografirala nepoznatog muškarca koji je djevojkama upao u sobu... foto: Facebook

Sudeći po fotografijama, muškarac je iz doma otišao gol...

Preko svoje objave studentica je htjela upozoriti druge da zaključavaju vrata. Više o događaju nismo uspjeli saznati, ali ćemo  pratiti razvoj situacije jer studenti osim "stanarine", plaćanjem doma, plaćaju i vlastitu sigurnost.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Spotted: Studentski dom Stjepan Radić


nepoznati muškaracSavastudentski domstudenticeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se