Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Reci da': Studentica od diplomskog napravila proizvod koji će promijeniti vjenčanja u Hrvatskoj

MojFaks | Nakon predavanja, 09.08.2018.'Reci da': Studentica od diplomskog napravila proizvod koji će promijeniti vjenčanja u Hrvatskoj

Da vlastiti diplomski rad može postati inspiracija za pokretanje posla i nove ideje pokazuje i primjer studentice Lorene Vlahovski s Akademije dramskih umjetnosti. Ona je osmislila aplikaciju za buduće mladence te s njom može promijeniti klasičnu organizaciju vjenčanja u Hrvatskoj.

Mladi Goričani u srednjoškolskom centru od nešto starijih poduzetnika mogli su doznati što trebaju učiniti da postanu uspješni poslovni ljudi, piše City portal.

Studentica Akademije dramskih umjetnosti, 24-godišnja Lorena Vlahovski, od vlastitog je diplomskog rada napravila proizvod koji će promijeniti industriju vjenčanja. Rezultat njezine poduzetničke ideje je taj da će uoči vjenčanja svi "trčati" oko mladenaca. Što to znači? Da mladenci neće više morati odlaziti na sajmove vjenčanja ili tražiti sami ponude za salu, bend ili restoran."Osmislila sam aplikaciju za vjenčanja naziva 'Reci.da' kojom se spajaju mladenci s dobavljačima. Funkcionira tako da mladenci na aplikaciji postavljaju 'pravila igre' pa se dobavljači javljaju njima.", ispričala je studentica Lorena za City portal.

...Marry Me: Zagrepčanke se sada lako i jednostavno mogu udati uz startup ove studentice...


Njena aplikacija je zapravo revolucionarna za industriju vjenčanja u Hrvatskoj jer će sada mladenci preko "Reci.da" platforme imati servirano sve "na tanjuru" pa neće morati sami tražiti najbolju ponudu za dan koji će pamtiti do kraja života.

Izvor: Unsplash

Ivana Petrić
izvor: City portal
foto: Unsplashaplikacijastudenticavjenčanjadiplomski radKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se