Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tihi, slučajni, dosadni: vrste seksa tipične za studentske dane

MojFaks | Nakon predavanja, 07.10.2016.Tihi, slučajni, dosadni: vrste seksa tipične za studentske dane

Seks je nekada bio tabu tema, a već neko vrijeme čitamo o njemu na svakom koraku. Ne kaže bez razloga popularna krilatica da "seks prodaje". To je zato jer nas beskrajno intrigira, pogotovo u mlađim danima.

Na fakultetu smo opušteniji što se toga tiče: daleko smo od roditelja, okruženi novim i uzbudljivim ljudima, imamo dojam da smo po prvi puta istinski slobodni, a opet dovoljno zreli da radimo što god nam se prohtije.

Često se dogodi da doživimo različita iskustva koja nisu baš onakva kakva smo priželjkivali, ali sve je to dio životne škole.

Uopće nas nije sram pričati o tome da smo se seksali kad to napravimo s nekim tko nam je bio jako "napet" i tko nam se svidio, no kad se to dogodi jedne pijane noći s osobom koju inače ne bismo ni doživjeli, uglavnom prizivamo neku prirodnu katastrofu da dođe i riješi nas muka, samo da nas nitko ništa ne pita.

Onaj tko je rekao da je SVAKI seks dobar ili: a) ima niske kriterije ili b) se vodi onom "daj što daš". Svi znamo da ima boljeg i lošijeg seksa, no bilo kako bilo, tijekom studija iskusit ćete ove vrste seksa... Ok, možda ne baš sve, ali ako ništa drugo, barem jednu do dvije...

Seks koji je brže završio nego što je počeo


Slobodno se može reći da je ovo prilično razočaravajući seks, a uglavnom se dogodi kada je jednoj strani vrlo bitno da to što brže obavi pa može "pičit dalje". U ovoj vrsti seksa uglavnom profitiraju muškarci, a vjerovali ili ne – i žene bi trebale imati koristi od njega.

Seks na jednu noć


Ovakav seks ljudi ili osuđuju ili ga podržavaju jer trećeg nema. Uglavnom se dogodi za vrijeme pijane noći prilikom upoznavanje  fatalne osobe s kojom se želimo malo intimnije družiti, ali ne na duge staze. Nakon toga uglavnom slijedi poznati 'walk of shame', zato se naoružajte sunčanim naočalama.

Image result for awkward gif

Seks s prijateljem


Premda po definiciji sa svojim prijateljima ne bi trebali gužvati plahte, ali nekome ipak dogodi. Ponovno, tu je vjerojatno upleten alkohol te sve može biti vrlo 'awkward' osobito kada alkoholne pare ispare iz nas i shvatimo da se seksamo s malim Kikijem koji nam je frend od osnovne. Što učiniti nakon? Nemam pojma, nije mi se dogodilo.

Tihi seks


Oni s cimerima dobro znaju o čemu govorimo, a osobito se ovo odnosi na studente u domu. Tihi seks može biti uzbudljiv, ali je uglavnom naporan jer nitko ne smije izustiti apsolutno ništa jer zidovi se uglavnom pretvaraju u papir u takvim situacijama.

Image result for awkward gif

Dosadni seks


Sad će netko pitati: "A kako to seks može biti dosadan?", a odgovor se krije u monotoniji i u nedovoljnom sudjelovanju jednog od partnera. Netko misli da druga osoba treba obaviti cijeli posao ili sve skupa toliko dugo traje da počnemo brojiti radijatorske cijevi koje se protežu stropom.

Seks o kojem na kraju svi sve znaju


"Slučajan" seks s kolegom s kojim inače previše ne razgovaramo tijekom predavanja je događaj za kojeg će vjerojatno saznati cijela grupa. Zato sljedeći put treba biti pametniji pa znati da "povučeni" kolega i nije baš tako povučen i da će svima sve rastrubiti.

"Zaljubljeni" seks


To je onaj seks kada mislimo da je sve tako 'fluffy', slatko i mucasto i samo želimo s tom osobom biti stalno te ju gledati u oči tijekom seksa. Onaj kome je ovo zvučalo odvratno se vjerojatno nije nikada seksao s nekim u koga je zaljubljen, a vjerujte – dogodit će vam se kad-tad.

Image result for awkward gif

Ivana Petrić
foto: Pixabay


vrste seksaseksseks na faksuKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se