Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom FSB

Svoj diplomski može i 'zajahati': FSB-ovac napravio bicikl od bambusa

Objavljeno 30.01.2018.

Domišljate ideje nalaze se u glavama studenata, a mnogi ih rado i realiziraju. Jedna takva ideja stiže i sa zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnje u 'izvedbi' Frana Penave, sada već bivšeg studenta FSB-a.

Trenira u prastaroj dvorani, prkosi gravitaciji i još stigne studirati: Prijatelj zlatnog Tina Srbića čestitao mu dirljivom porukom

Objavljeno 11.10.2017.

Naslov svjetskog prvaka na preči osvojio je prije nekoliko dana na Svjetskom prvenstvu u Montrealu gimnastičar Tin Srbić. O ovom se studentu i sportašu dosad nije puno znalo, a njegov prijatelj je svojom javnom čestitkom ujedno ukazao baš na taj propust jer je Tinova zlatna medalja uistinu velik sportski uspjeh.

Mladi FSB-ovac koji je na promociju došao u Mustangu ponovo plijeni pozornost: 'Da je magistar biti lako...'

Objavljeno 28.08.2017.

Mladi Zadranin široj je javnosti postao poznat nakon što je, prije dvije godine, na svoju promociju stigao u žutom Mustangu u pratnji atraktivnih ljepotica i održao govor koji je cijelom filmskom scenariju 'legao' kao točka na i.

FSB je pravi e-fakultet: Nakon bicikla na vodik došla punionica za električne automobile

Objavljeno 13.04.2017.

Ankica Kovač, docentica s Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, prvo je napravila bicikl na vodik, a sada je voditeljica projekta prve punionice za električne automobile.

'Brzi i žestoki' na studentski način: FSB Racing Team ima formulu za uspjeh u svijetu Formule 1

Objavljeno 17.03.2017.

Prvi hrvatski tim Formule Student je ekipa FSB Racing Teama - radi se o natjecanju koje je slično Formuli 1, ali na 'studentski način'.

Pred Fakultetom strojarstva i brodogradnje u Zagrebu parkiran MiG 21

Objavljeno 14.11.2016.

Zanimljiv projekt s FSB-a uzeo je pozornost javnosti jer je zbog njega ispred fakulteta parkiran MiG 21. Za parkiranje vojnog aviona ispred fakulteta zaslužna su dekan, jedan profesor i docent.

KAKO JE STUDIRATI NA: Predstavljamo Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu

Objavljeno 22.09.2016.

Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu najstariji je i najveći od srodnih fakulteta u Hrvatskoj. Prvi je fakultet u Hrvatskoj koji je primijenio Bolonjski proces, već akademske godine 2003./2004. Prostorije Fakulteta nalaze se u Zagrebu, na adresi Ivana Lučića 5.

Rat za upis na fakultet: Saznajte koliko se studenata natječe za jedno mjesto na top-fakultetima

Objavljeno 26.04.2016.

Bliži nam se nova runda državne mature i upisa na fakultete. Koji su najpopularniji među njima?

Humans of FSB - zanimljivo i svestrano lice studenata strojarstva i brodogradnje

Objavljeno 04.04.2016.

Humans of FSB je nova Facebook stranica koja po uzoru na mnogobrojne druge 'Humans of...' stranice pokušava prikazati zanimljivo, neobično, šarmantno i spontano lice osoba koje potretira. U ovom slučaju radi se o studentima strojarstva i brodogradnje...

Holivudske scene u Zagrebu: Student se na promociju dovezao u Mustangu i u pratnji starleta

Objavljeno 23.10.2015.

Crveni tepih, skupocjeni Mustang i dvije prsate ljepotice - ne, ovo nisu scene iz nekog holivudskog filma, već dolazak jednog studenta zagrebačkog FSB-a na promociju.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se