Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Zadar

Studenti odlučili: Ovo je prihvatljiva cijena najma stana za studentski džep - sve skuplje od toga bojkotiraju

Objavljeno 15.09.2017.

Unajmljivanje stanova postalo je prava noćna mora studentima jer, kako smo već pisali, stanodavci dižu cijene najma u nebesa.

20 kvadrata za 4 000 kuna: Studenti iz Zadra odlučili bojkotirati sve koji preskupo iznajmljuju stanove

Objavljeno 12.09.2017.

Borba s pronalaženjem idealnog stana koji će studentima odgovarati, cijenom, izgledom te lokacijom očito nikada ne jenjava.

[FOTO] Ispiti 'pali u vodu': U Zadru zbog jake kiše i poplava odgođeni ispiti na Sveučilištu

Objavljeno 11.09.2017.

Jako nevrijeme pogodilo je danas gotovo cijelu Hrvatsku, a najviše je nadrapao Zadar. Ovaj sveučilišni grad gotovo je 'progutao' potop, a osim potopljenih garaža, groblja i ulica, čini se da će biti 'potop' i ispitnih rokova, barem danas.

Studenti i građani se pitaju: Hoće li se ikada ukloniti smeće i korov s igrališta iza studentskog doma?

Objavljeno 05.07.2017.

Zadarski studentski dom nalazi se na Novom kampusu, a izvan 'studentske sezone' ovaj dom je aktualan tijekom turističke sezone jer je ujedno i hostel. No, iza doma se nalazi igralište koje je već neko vrijeme zaraslo u korov i nagrđeno smećem..

Zadarska studentica osmislila hit suvenir - sačuvajte uspomene na retro polaroid fotkama

Objavljeno 14.06.2017.

Otkad je popularnost digitalnih fotoaparata porasla, a s mobitelima svatko ima svoj aparat nadohvat ruke, razvijanje fotki čini se kao davna prošlost. Budući da većinom na prošlost gledamo s nostalgijom, fotke'na razvijanje' ponovno su postale trendy što je prepoznala i studentica Antonija Perković.

Novosti u Zadru: U listopadu kreće novi studij osmišljen u suradnji s IT tvrtkama

Objavljeno 30.05.2017.

Suradnje fakulteta iz različitih gradova očito vrlo dobro funkcioniraju jer ih je sve češće, a takvo novo partnerstvo razvilo se između Sveučilišta u Zadru i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Student postao žrtvom izborne prevare: 'Nisam bio na izborima, netko drugi glasao je umjesto mene'

Objavljeno 24.05.2017.

Nakon lokalnih izbora neki zadovoljno trljaju ruke, neki se spremaju za drugi krug, a treći upozoravaju da je i ovoga puta u cijelom procesu glasanja bilo mnogo nepravilnosti.

Upoznajte Tete pričalice: Studentice iz Zadra koje bolesnim mališanima čitaju knjige

Objavljeno 09.05.2017.

Postati Teta ili Barba pričalica je vrlo plemenito s obzirom na to da cijeli 'posao' počiva na čitanju knjiga bolesnoj djeci u bolnici. Upravo to čine i zadarske studentice koje mogu biti na ponos svog grada, ali i fakulteta.

Sve za učenike i studente na jednom mjestu: Po prvi put Sajam stipendija dolazi u ovaj dalmatinski grad

Objavljeno 03.05.2017.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja organizira se s ciljem olakšavanja pristupa visokom obrazovanju za sve građane Hrvatske te u svrhu uspješnijeg završetka započetog studija.

Najpoznatija studentska a capella skupina koncertom pomaže bolesnoj djevojčici

Objavljeno 29.03.2017.

U utorak 4. travnja studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo po prvi put organizira vlastiti koncert u novoj koncertnoj dvorani zadarske Kneževe palače.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se