Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fotografiranje

Najbolje uspomene su u japankama: Top citati o ljetu koji će savršeno ići uz tvoje najbolje fotke s plaže

Objavljeno 05.07.2018.

Ljeto...započinje ispitnim rokovima, a završava pripremama za one jesenske. Unatoč tome, jedva ga čekamo svake godine jer je to vrijeme između idealno za odmaranje, druženje, japanke i XXL koktele uz onu neizostavnu: 'A 'ko to more platit?'

Studentica Ines oduševljava fotografijama: 'Radi puno pa će stizati i nagrade i poslovi'

Objavljeno 21.08.2017.

Fotografija, ili kako se na hrvatskom ponekad kaže, 'svjetlopis', vrsta je vizualne umjetnosti koja kroz godine dobiva sve više ljubitelja. Mnogi se pokušavaju okušati u ulozi s druge strane objektiva, osobito sada u vrijeme društvenih mreža, ali samo oni koji imaju oko za detalje u tome i uspijevaju. Upravo takvo oko ima studentica Ines Grahovac koja je pobjednica Foto dana mladih u Karlovcu.

9 fotografija koje moraš snimiti prije nego diplomiraš i baciš kapu u zrak

Objavljeno 29.07.2016.

Nekim studentima fotografiranje svega je uobičajeni dio svakodnevice, a neki se tek u posebnim prilikama sjete da bi mogli 'okinuti' koju fotku.

Nikada nemojte objavljivati fotke svoje diplome – evo i zašto

Objavljeno 11.07.2016.

Preprodavači lažnih diploma koriste fotografije sa svečanih promocija kako bi radili lažne certifikate, upozoravaju studenti.

Opasno po život: Sveučilište zabranilo bacanje kapa u zrak na promociji

Objavljeno 18.05.2016.

Početkom ovog tjedna nesretni britanski studenti saznali su da ove godine neće smjeti bacati kape u zrak na ceremoniji dodjele diploma. No, Sveučilište East Anglia ponudilo im je alternativu...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se