Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom izjave

'Imaš gumicu?': Ako niste znali, ovih 7 izjava možete reći i na faksu i tijekom seksa

Objavljeno 04.03.2019.

Pojmovi 'studiranje' i 'vođenje ljubavi' čine se naizgled nespojivima (osim ako ste ekshibicionisti koji bi rado probali 'hopa-cupa' na stolu predavaonice), ali ih je lako povezati. Kako? Izjavama koje mogu 'proći' i na faksu i u krevetu.

'Preskačem pivo i ipak idem na predavanje': 6 izjava kojima vas kolega može odmah izbaciti iz takta

Objavljeno 13.12.2018.

Ah, kolege...možete ih voljeti, možete ih mrziti, ali jedno je sigurno: bez njih na faksu je teško preživjeti. Kolege nam lako postanu prijatelji jer s njima provodimo jako puno vremena na predavanjima te na ispijanju kave i piva nakon predavanja (ili čak prije) pa nas zato lakše mogu izbaciti iz takta. Znate kako se veli – tanka je granica između ljubavi i mržnje.

Od teških uvreda do riječi koje tope srce: Studenti nam ispričali koje će ih izjave profesora pratiti čitav život

Objavljeno 19.07.2018.

Htjeli mi to ili ne, većinu mladosti provedemo s profesorima. To se osobito odnosi na studente koji su profesorima okruženi još pet ili šest godina nakon što su završili sa srednjom školom. U tom periodu, i profesori i studenti se naslušaju svega i svačega, ali neke izjave će i jedni i drugi sigurno zauvijek pamtiti.

'Upisao sam faks samo zbog prava': 8 izjava koje pokazuju da si tipični hrvatski student

Objavljeno 31.10.2017.

Bezbroj puta smo na internetu naišli na članke tipa 'Ako radite to i to onda ste tipični Hrvat' baš kao i one 'Ovo su znakovi da ste tipični student' pa smo se zapitali, što to pokazuje da je netko student iz Hrvatske?

Kad II. svjetski rat postane 11. svjetski rat: Najgore gluposti koje su studenti 'izvalili' na predavanjima

Objavljeno 08.05.2017.

Iako ste sigurno već mnogo puta u svome životu čuli da ne postoje glupa pitanja, zbog ovakvih izjava zapitat ćete se je li to zbilja istina...

16 izjava koje živciraju studente u paklu ispitnih rokova i kolokvija

Objavljeno 07.12.2015.

Kao da ispitni rokovi i kolokviji nisu dovoljno iscrpljujući i stresni sami po sebi, uvijek će se naći barem jedna osoba koja će ti postaviti najmrža pitanja ili prokomentirati nešto na jako iritantan način.

Ovako je govorila Coco Chanel

Objavljeno 16.06.2015.

Govorio je i Zaratustra, a i veliki Nietzsche, ali možda je najprimjenjivije u svakodnevnom životu ono što je govorila Coco Chanel.

Studentica informatike upozorava: ovo nikad nemojte reći 'geeketama'

Objavljeno 15.04.2015.

Znanost, matematika i tehnologija su muški posao - jedna je od predrasuda koje su ostale gotovo nepoljuljane čak i u 21. stoljeću. Međutim, sve je više inicijativa koje to žele promijeniti, od male škole programiranja za djevojčice uz vodstvo omiljenih animiranih princeza do konkretnih akcija koje ženama s tehnoloških sveučilišta pomažu da se bolje snađu u pretežno muškom okruženju.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se