Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom mladi

Snimka mlade Zagrepčanke hit na internetu: Smatra da je politika lopovluk i zaposlila bi se kod Bandića!

Objavljeno prije 5 dana

Povodom Međunarodnog dana mladih, novinarka N1 televizije razgovarala je na zagrebačkom trgu s mladom djevojkom o politici.

Policija traga za mladim Amerikancem koji je posljednji put viđen u Baškoj Vodi

Objavljeno 07.08.2019.

Na portalu nestali.hr MUP je objavio informaciju o nestanku Amerikanca Jacoba Andrew Linga (18).

Vožnja bez položenog vozačkog, alkohol i paprene kazne za mlade vozače! Budite oprezniji u prometu

Objavljeno 06.08.2019.

Posljedice primjene novog Zakona o sigurnosti prometa protekli vikend iskusila su tri vozača, izvijestila je Koprivnička policija.

Porezna reforma mogla bi donijeti pogodnosti mladima

Objavljeno 25.07.2019.

Najnoviji podatci pokazuju da je tijekom prošle godine 5000 mladih, u dobnoj skupini 25 do 29 godina, napustilo Hrvatsku. Nacrt nove porezne reforme sadrži mjere usmjerene upravo ka mladoj populaciji.

Mladi ludi za kulturom '90-ih: Što hitove poput 'Šumice' i 'Ja sam vlak' čini danas toliko popularnima?

Objavljeno 04.07.2019.

"Devedesete za mlade nisu barikade, granate, Tuđman, Račan i Budiša - njihove devedesete su trash eskapizam Cro Dancea, devedesete Kevina Smitha, Twin Peaksa i Nirvane, rejverskih svjetlećih štapića i ružnih tajica. Zabavne, blještave i blesave devedesete.", komentirao je pisac i scenarist Velimir Grgić opću zaluđenost mladih glazbom i kulturom devedesetih.

Sezona ljetnih festivala uveliko traje: Očekivano, mladi su najvjerniji posjetitelji!

Objavljeno 01.07.2019.

Prema rezultatima istraživanja MasterIndex provedenog u svibnju ove godine u Hrvatskoj, mladi u dobi 18 – 29 godina su među najčešćim posjetiteljima festivala (45%), te visokoobrazovani (47%).

Eurostat objavio statistiku: U Hrvatskoj svaka peta mlada osoba ne radi, a niti se školuje

Objavljeno 28.06.2019.

Prema izvještaju Eurostata objavljenog u četvrtak, Hrvatska se ponovno našla na lošijoj strani Europskog prosjeka, a ovaj se put radi o postotku mladih koji trenutno ne rade niti se školuju ili su na obuci (Neither in employment nor in education and training), koji u Hrvatskoj iznosi 18.5 posto.

Želiš upoznati njemački parlamentarni sustav i steći praktična iskustva? Prijavi se za Međunarodnu parlamentarnu stipendiju!

Objavljeno 28.06.2019.

Njemački parlament (der Deutsche Bundestag) poziva sve zainteresirane da podnesu prijave za Međunarodnu parlamentarnu stipendiju (IPS) na pet mjeseci u Berlinu.

Izvješće o drogama u Hrvatskoj: Kanabis i amfetamini najrašireniji među mladima

Objavljeno 27.06.2019.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je 'Izvješće o drogama u Hrvatskoj za 2019. godinu'. Kanabis drži vrh ljestvice kao najraširenije konzumirana nezakonita droga među mladim ljudima.

Studenti medicine educiraju srednjoškolce o prevenciji bolesti uzrokovanih HPV infekcijom:“Budi mRAK”

Objavljeno 19.06.2019.

Javnozdravstveni-edukativni projekt “Budi mRAK“ pokrenuli su studenti, budući liječnici iz Međunarodne udruge studenata medicine Hrvatska – CroMSIC, s ciljem informiranja djece o dostupnim oblicima prevencije raka od najranije dobi. Ove godine naglasak je stavljen na prevenciju bolesti uzrokovanih HPV infekcijom, jer usprkos postojanju besplatnog cjepiva za učenike i učenice osmih razreda, ali i srednjih škola – odaziv mladih je i dalje slab.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se