Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom mladi

Nema privatnosti, ali je jeftinije: Ispovijesti mladih koji još uvijek žive s roditeljima

Objavljeno 05.01.2017.

Ne trebaju nam statistički podaci da bismo postali svjesni činjenice da sve više mladih u Hrvatskoj živi s roditeljima. Ovdje se ne govori samo o mladima koji su u srednjim dvadesetima nego i o onima koji su debelo zagazili u tridesetu.

Studenti oprez: U pripremi stroži Zakon za mlađe vozače, ali i povoljnije cijene autoškola

Objavljeno 03.01.2017.

Skupina 'mladih' vozača redefinirana je tako da u nju potpadaju svi vozači do 24. godine života te svi vozači u prve dvije godine od stjecanja vozačke dozvole.

Gdje studenti provode zimu: Najpopularnija turistička odredišta za mlade

Objavljeno 22.12.2016.

Iako budžet studenata nije izdašan, nakon polaganja kolokvija, a prije zimskih ispitnih rokova, jednostavno se treba malo odmoriti i nagraditi za uloženi trud.

U godinu dana odselilo 30 000 ljudi: pogledajte kamo odlaze mladi Hrvati

Objavljeno 19.12.2016.

Povodom Međunarodnog dana migranata, Državni zavod za statistiku objavio je podatke o migracijama stanovništva za 2015. godinu.

Da hrvatska pamet ostane u Hrvatskoj: Dodijeljene nagrade najboljim studentskim projektima

Objavljeno 15.12.2016.

Druga godina održavanja društveno odgovornog projekta 'Hrvatska pamet Hrvatskoj' završena je svečanom dodjelom nagrada najboljim studentskim projektima prošlog petka u zagrebačkom CineStaru.

Ni Werther nije patio kao hrvatski studenti: Što je program 'Patnje mladih studenata'?

Objavljeno 09.12.2016.

Studenti znaju da je vrijeme provedeno u srednjoj bilo lijepo, a vrijeme provedeno na fakultetu, koliko god bilo lijepo i uzbudljivo, često popraćeno stresom i 'kidanjem' živaca.

A trebali bi mijenjati svijet: Je li pasivnost studenata trend ili bolest koju treba liječiti?

Objavljeno 24.11.2016.

Čini se da su žestoki studentski prosvjedi u Hrvatskoj ostali tamo u 1968., a studentski pokret sa svojim zahtjevima bio je skroz ispred svog vremena. Oni su bili toliko ustrajni u svojoj revoluciji da su skroz uznemirili 'partijski' vrh, a što se događa danas?

Ugrožena vrsta o kojoj se ne govori: hoće li ugovori 'na neodređeno' izumrijeti?

Objavljeno 16.11.2016.

U srijedu, 16. studenog široka koalicija sindikata i udruga na Markovom je trgu organizirala vizualni performans 'Posljednji ugovor o radu na neodređeno vrijeme u Hrvatskoj'.

20% mladih na tržištu rada bori se sa siromaštvom: otkrivamo pozadinu prosvjeda 'Marš mladih za radnička prava'

Objavljeno 12.10.2016.

Mladim osobama u Hrvatskoj je već odavno prekipjelo, a oni koji ne osjećaju istu frustraciju vjerojatno su povlašteni kao 'rođe nekog političara'.

Napokon odličan prijedlog političara: Mladi bi trebali besplatno putovati Europom

Objavljeno 30.09.2016.

Svi koji su se barem jednom zaputili u neku veću europsku metropolu znaju koliko su naučili i proširili horizonte u jako kratkom vremenu, a upravo važnost putovanja mladih su prepoznali i zastupnici iz Europske pučke stranke koji su predložili program besplatnog putovanja vlakom za sve mlade Europljane.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se