Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom nastup

Blizanke sa sabljama: Studentice Petra i Lucija članice su jedine ženske povijesne postrojbe na svijetu

Objavljeno 10.01.2018.

Mačevanje, ples te održavanje povijesti na životu zadatak je Križevačke djevojačke straže - povijesne hrvatske postrojbe. Premda mnogi ne znaju za ove djevojke u tradicionalnim nošnjama i s mačem u ruci, one postoje još od 1848. godine. Dio ove neobične postrojbe su i dvije studentice Petra i Lucija.

Stand up komedija na studentski način: Sara i Martin nasmijavaju publiku do suza

Objavljeno 07.12.2016.

U svakodnevnoj priči svoj stav izražavamo bez problema, a jeste li ikada razmišljali o tome da ga pretočite u stand up nastup začinjen crnim humorom? Ako niste, zavalite se u stolicu i dopustite stand up komičaru da vas nasmije svojim viđenjem stvarnosti pomoću humora i vlastitih dosjetki.

Umijeće javnog nastupa: istakni se pred kolegama i profesorima

Objavljeno 15.02.2016.

Mnogima je bilo kakvo istupanje i progovaranje u javnosti velika drama! Ovo može biti rezultat niskog samopouzdanja, introvertiranosti ili pak osjećaja nelagode ili srama.

Tramvaj zvan pjesma: studenti iznenadili putnike 'četrnaestice'

Objavljeno 26.01.2016.

Znate one viralne video snimke o nekim mladim, dobronamjernim, simpatičnim ljudima koji odluče svima drugima uljepšati dan pa onda poklanjaju cvijeće strancima, grle osobe kojima treba zagrljaj (svi smo mi ta osoba) ili pjevaju u javnome prijevozu?

Usmeno izlaganje pred kolegama: 3 savjeta za uspješniji nastup

Objavljeno 01.12.2015.

Javni nastupi noćna su mora većine ljudi, a za neke potpuno paralizirajuća iskustva.

Strah od javnog nastupa? Evo kako ga pobijediti!

Objavljeno 27.02.2015.

Snažno lupanje srca, drhtanje glasa, suho grlo i znojni dlanovi – sve su to ružni simptomi koji prate svakog tremaša prije javnog nastupa. Od straha od javnog nastupa pati velik broj ljudi, a uz par trikova i ti možeš savladati svoju tremu pred velikom publikom.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se