Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom odmor

NEMOJ propustiti OVU priliku: Jesenska posjeta Plitvicama prihvatljiva studentskom džepu!

Objavljeno prije 4 dana

Posezona u Hrvatskoj prema podacima e-visitora očekivano je loša. U Hrvatskoj je trenutno oko 115 tisuća turista, što je 40 posto manje turističkog prometa nego lani.

Vratio se u najmirniji zagrebački dom, dočekao ga susjed iz noćne more: 'Urliče u smjenama, a oko 2 sata ujutro počne s engleskim rock hitovima...'

Objavljeno 14.07.2020.

Život u studentskome domu podrazumijeva mnogo izazova na svakodnevnoj bazi. I dok se tijekom godina nakupi mnoštvo novih poznanstava, lijepih uspomena i veselih večeri, bude tu i muka koje su poznate samo stanarima domova.

'Ponavljala sam gradivo u noćnom klubu': Evo što se dogodi kad izađeš van dva dana prije ispita

Objavljeno 07.02.2020.

Veljača kao mjesec u kojem se studenti odriču gotovo svega, osim što označava stresni period, mjesec je u kojem ima pregršt događanja pa studenti otkrivaju izlaze li u vrijeme ispitnih rokova i kako to, na kraju krajeva, izgleda. Pogubno ili poticajno?

Ne, niste jedini: Zablude koje svi imamo o ljetu nakon fakulteta!

Objavljeno 23.07.2019.

Akademska godina traje zauvijek, ili nam se tako barem čini. Ipak, imamo par mjeseci mira, i to onih ljetnih. Ovisno o tome koliko ste ispita riješili i kada, možete biti slobodni već u lipnju i odmarati sve do listopada. S druge strane, može vam se desiti i da imate tek mjesec i pol odmora, ali u svakom slučaju - ljetne dane ste slobodni raditi što hoćete.

Preslatko: Studenti platili godišnji odmor omiljenom domaru s fakulteta

Objavljeno 28.09.2018.

Studenti su možda siromašna populacija, ali zato imaju jako bogato srce. To osobito vrijedi za studente iz Bristola koji su svom najdražem domaru s faksa platili putovanje i odmor.

I studenti žele ići na more: Vrste ljetovanja koje ćete iskusiti nakon ispitnih rokova

Objavljeno 26.06.2017.

Dok nam za vrijeme ispitnih rokova znoj kaplje s čela na skriptu i dok slijepljeni sjedimo na stolici jer ju nismo 'ugrijali' nego totalno pregrijali, razmišljamo o tome gdje rashladiti glavu. Iako neki studenti nakon ispita odmah odlaze na sezonsku šljaku, neki će se zaputiti na more isključivo zbog odmora.

7 smrtnih grijeha studentskog ljeta: pogreške koje trebate izbjegavati

Objavljeno 08.08.2016.

Trudite se, rasturate od učenja, polaganja ispita i studentskih poslova koji vam pomažu platiti školarinu ili stanarinu, a onda uživate ljeti u zasluženom odmoru, dekadenciji i ljenčarenju.

Kako spavati bolje i dulje: mali rituali koji će vam pomoći u borbi protiv nesanice

Objavljeno 12.04.2016.

Pripremite tijelo za spavanje kako bi bili koncentriraniji na predavanjima i upješnije polagali ispite.

Američki studentski portal poziva mlade da posjete Hrvatsku

Objavljeno 12.01.2016.

'Sunce, more, relaksacija i partijanje, kultura i zalasci sunca - nema boljeg načina da uistinu doživite hrvatsku obalu', počinje svoju priču američki portal College, dio glasila USA Today namijenjen studentima.

Kakav paradoks: godišnji odmor neće vas usrećiti!

Objavljeno 09.10.2014.

Koliko nas usrećuju praznici i godišnji odmori? Mogu li nas činiti sretnima još dugo vremena nakon što se vratimo u kolotečinu svakodnevnog života? Pa, po najnovijim sitraživanjima i ne baš…
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se