Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom pokloni

 Pokloni pod borom: Studenti otkrili što kupuju bližnjima za Božić, a saznali smo i koliko će love potrošiti

Objavljeno 06.12.2018.

Iako se za vrijeme blagdana govori o važnosti obitelji, zajedništva te ljubavi, ne možemo pobjeći od toga da se zapravo svode na kupovinu. Kupuje se više hrane kako bi blagdanska trpeza bila bogata, a niti kupovina pića nije izostavljena. Naravno, kupuju se i pokloni za bližnje. Kao što znamo, studenti su prilično dekintirana populacija pa bez obzira na to, drže do darova pod borom.

Odijelce, rizle, lutka na napuhavanje: Kaži što studiraš, a mi ćemo ti reći koji je božićni poklon stvoren za tebe

Objavljeno 05.12.2018.

Došlo je doba godine kada nas bliski ljudi ispituju što bismo voljeli dobiti pod borom. Neki će reći da ne žele ništa ili da im je sitnica dovoljna, ali mnogi niti ne znaju koji je idealan poklon za njih.

Traže se vilenjaci! POMOZI DJEDICI za pristojnu svoticu - umataj poklone i okiti bor za 50 kuna po satu

Objavljeno 01.12.2017.

Božić se bliži, grad je ukrašen, a iščekivanje Djeda Božićnjaka postaje glavna preokupacija. Kao što svi znamo, poklone pod bor donosi Djedica, a umatanje darova je iznimno bitna zadaća vilenjaka. Srećom, sada i studenti mogu biti vilenjaci te raditi u Zagrebu na umotavanju poklona za dobru svoticu.

Znali ste da je grozan, ali ste ga svejedno 'uvalili': Što je najgore što ste nekome poklonili za Božić?

Objavljeno 16.12.2016.

Božić je idealno vrijeme da svojim najbližima pokažemo koliko nam je stalo, a jedan od načina je darivanje nekom sitnicom ili znakom pažnje.

Ludi za nagradnim igrama: studenti koji ne propuštaju besplatan poklon

Objavljeno 16.03.2016.

Svakodnevno na raznim društvenim mrežama, najčešće Facebooku, susrećemo objave temeljene na nagradnim igrama, odnosno besplatnoj prilici da se nešto osvoji.

Užas ispod bora: Najgori božićni pokloni koje možeš dobiti

Objavljeno 29.12.2015.

Ježimo se od same pomisli na poklone koje nam daju (stariji) članovi šire obitelji.

Džeparac pretvaramo u iznenađenja: Kako studenti kupuju poklone?

Objavljeno 24.12.2015.

Došli su i ti dugo očekivani zimski praznici, dani kad odmaramo, družimo se s najmilijima, a ponekad se i počastimo – u skladu s našim mogućnostima.

Ljubav na daljinu: savršeni pokloni za 'long distance' parove

Objavljeno 07.12.2015.

Kad si zaljubljen/a želiš biti samo sa osobom koju voliš. Kad se razdvojite jer studirate u drugim gradovima ili se jedno od vas preseli jer ne može odbiti odličnu poslovnu ponudu – može ti se učiniti da je smak svijeta pred vama, ali to uopće nije tako!

Velike ideje za mali budžet: kako studentski džep može preživjeti Valentinovo?

Objavljeno 03.02.2015.

Nije bitno jesi li slobodna ili sretno zaljubljena, ali u veljači nitko ne može izbjeći taj famozni 14. dan u mjesecu. Donosimo nekoliko ideja kako ga preživjeti na studentskom budžetu.

Šoping lista: Ludi rekviziti za vaše partnere filmomane!

Objavljeno 29.01.2014.

Koliko god se trudili ne razmišljati o tome – Valentinovo se opako približava. A vi imate dečka ili curu koji su najgori filmomani koje ste ikada upoznali. Što vam je činiti? “The Week” možda ima rješenje!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se