Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom politika

Snimka mlade Zagrepčanke hit na internetu: Smatra da je politika lopovluk i zaposlila bi se kod Bandića!

Objavljeno 13.08.2019.

Povodom Međunarodnog dana mladih, novinarka N1 televizije razgovarala je na zagrebačkom trgu s mladom djevojkom o politici.

Dekan poznatog fakulteta 'opleo' po HZZ-u: 'Kako možemo znati tko će se za 5 godina najlakše zapošljavati?'

Objavljeno 17.01.2018.

Svake godine Hrvatski zavod za zapošljavanje objavi Preporuke za upisnu politiku i politiku stipendiranja. Njihova analiza im služi za preporuke o tome koja su zanimanja tražena na tržištu rada, odnosno, na kojim studijima valja smanjiti upisne kvote, a na kojima ih povećati. Međutim, ne slažu se svi s HZZ-om.

Ima 24 godine: Kandidat za gradonačelnika Splita je doktorand sa zagrebačke Filozofije

Objavljeno 13.04.2017.

Mladih lica na hrvatskoj političkoj sceni je samo sve više, a jedan od novih kandidata za gradonačelnika Splita je mladić koji je završio studij istraživačke sociologije i to u skraćenom roku.

Analiza Stručnog osposobljavanja: Zašto je 16 preporuka odbijeno, a niti jedna nije prihvaćena?

Objavljeno 11.04.2017.

Slogan 'Od mjere do karijere' vidimo gotovo na svim internetskim portalima, plakatima te se vrlo lako pamti, a nastao je u sklopu donošenja objedinjenih mjera aktivne politike zapošljavanja.

Od Studentskog zbora do političke fotelje: Stvaraju li se već na fakultetima budući uhljebi?

Objavljeno 30.11.2016.

Ako ste na fakultetu ostvarili zavidan uspjeh, a nakon diplome teško nalazite posao, znajte da bi situacija bila vjerojatno drugačija da ste član neke političke stranke ili Studentskog zbora.

Tata se ispričao sinu u novinama: 'Nisam vjerovao da ćeš diplomirati...'

Objavljeno 27.09.2016.

Tata Đurić (slobodno bismo ga mogli prekrstiti u Nevjerni Toma) počeo je gubiti nadu da će njegov sin Ilija ikada diplomirati.

Prijedlog za glasovanje: najzgodniji političar na svijetu

Objavljeno 22.10.2015.

Jučer je i službeno započela predizborna kampanja, a mi se definitivno želim uključiti u cijelu priču o politici jer kao što to svi studoši političkih znanosti znaju, 'ako se nećete baviti politikom, ona će se baviti vama'.

Svaki deseti student u Hrvatskoj član je neke stranke

Objavljeno 25.05.2015.

Hrvatski student, nazovimo ga Nikola, onaj na kojemu svijet ostaje, ne voli čitati, ne da mu se ići u kazalište, ne zanima ga previše svijet oko njega.

‘Bolje je biti u stranci nego nešto znati’: stav mladih prema politici

Objavljeno 31.10.2014.

Istraživanje “Potrebe, problemi i potencijali mladih u Hrvatskoj” provedeno je 2013. na uzorku od 2000 mladih u dobi od 15 do 29 godina, a neki od rezultata ovog istraživanja jako su interesantni.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se