Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom privatno

Skandalozno: Mladić fotografijom javno upozorio studentice da ih mobitelom snimaju pod tušem u domu

Objavljeno 07.01.2019.

Premda se ne može očekivati da tijekom života u studentskom domu studenti imaju apsolutnu i potpunu privatnost, ona se svakako očekuje za vrijeme tuširanja ili pak odlaska na toalet. Nažalost, čini se da je to nekada teško ostvariti u domu sve dok postoje oni koji žele snimati studentice dok se tuširaju. Jedan takav skandal trenutno trese studentski dom u Makedoniji.

Vaše ocjene više nigdje nisu sigurne: Saznao da je pao na ispitu zbog objave na Twitteru

Objavljeno 23.10.2017.

Znate kako kažu da čak i zidovi imaju uši? Danas se čini da niti vožnja avionom ne može proći, a da netko ne okine par fotki ili napiše par redaka koji će postati viralni.

Horor u wc-u knjižnice: Studentica pronašla kameru i mikrofon

Objavljeno 14.07.2017.

Zadnje stvari koje priželjkujemo prilikom odlaska na wc su kamera i mikrofon. Jer, privatnost! Stoga ne čudi da je ovo neugodno otkriće šokiralo studente.

O da, seksaju se u studentskim domovima: studenti nam otkrili kako i kada to rade kad nema privatnosti

Objavljeno 14.10.2016.

Useljavanjem u studentski dom, student gubi jedan veliki dio svog prijašnjeg života. Osim prijatelja, sigurnosti obiteljskog doma i ustaljenih navika, tu je i privatnost, pogotovo za one koji iz vlastite sobe odlaze u dijeljenu.

Tajne i muljanja: otkriveno o čemu najčešće lažemo svojim cimerima

Objavljeno 12.09.2016.

Brucoši koji ove godine useljavaju u nove domove mogu se veseliti godinama laganja, čuvanja tajni i muljanja cimerima.

Skuplje je bolje: 40% mladih studiralo bi na privatnim fakultetima

Objavljeno 28.01.2016.

U anketi provedenoj na više od 430 ispitanika portal EduCentar istražio je bi li mladi, ukoliko novac ne bi bio odlučujuća stavka, upisali privatni fakultet.

Najluđi skečevi o studentima: intervju s ekipom koja oduševljava regiju

Objavljeno 27.11.2015.

Možda su vam skečevi ekipe Dnevnjaka, a posebice oni iz serije 'Sukob studenata privatnog i državnog' fakulteta već zapeli za oko, a možda i nisu. Ako nisu, nakon ovog intervjua sasvim sigurno hoće.

Fakulteti će se kažnjavati ako studentima nakon diplome ne osiguraju posao

Objavljeno 14.10.2015.

Najnovije vijesti: sveučilišta i fakulteti izgubit će pravo na subvencioniranje ako njihovi studenti iz siromašnijih obitelji ne uspiju diplomirati ili ako studentima slabije platežne moći nakon diplome ne osiguraju adekvatno plaćen posao.

Etički skandal na Harvardu: snimali studente bez njihovog znanja

Objavljeno 10.11.2014.

Prestižno fakultet Harvard objavio je da je je tijekom proljeća ove godine potajno i na dnevnoj bazi fotografirao više od dvije tisuće studenata s ciljem praćenja sudjelovanja na predavanjima i pohađanja istih. Naravno da je čitav ‘eksperiment’ izazvao osuđivanje profesora i javnosti, a najglasnije su se ipak oglasili studenti.

Jeste li znali da se i vaša fotka s Facebooka nalazi ovdje?

Objavljeno 27.09.2013.

Autori web stranice Faces of Facebook kreirali su zanimljiv grafički prikaz koji sadrži fotke 1,2 milijarde korisnika Facebooka, uključujući i vašu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se