Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom prostitucija

Koja kombinacija: Jedan od najpoznatijih svodnika u susjedstvu bio je student bogoslovije

Objavljeno 22.08.2017.

Nedavno smo pisali o studenticama koje ljeti odlaze na jahte bogataša te prostitucijom zarađuju, a sada je tu priča o jednom od najvećih balkanskih svodnika koji je, pogađate, bio student.

Dobar džeparac i skupi pokloni: Studentice sve češće dolaze na jedrilice raditi ovaj posao

Objavljeno 10.08.2017.

'Morske krevetne usluge', kako ih je nazvao jedan skiper s Jadrana, vrlo su popularne kod bogataša koji dolaze na naše more. Naime, na brodovima se odvija pravi seks turizam gdje djevojke pružaju seksualne usluge bogatašima, a nerijetko se među njima nađu i studentice.

Elitne prostitutke u Srbiji – studentice i intelektualke

Objavljeno 29.10.2014.

Portal Mondo već neko vrijeme istražuje prostituciju u Srbiji, a u nastavku su se pozabavili prostitucijom u klubovima i hotelima, salonima za masažu, i takozvanom ‘elitnom prostitucijom’. U policiji kažu da je prostitucija po klubovima postojala i prije, ali da je sada popularna elitna prostitucija i žene koje se predstavljaju kao starlete, manekenke, plesačice, studentice...

Web-cam seks: sve više studenata tako zarađuje za školarinu

Objavljeno 25.08.2014.

Studentica druge godine, Cora iz Leedsa, pleše pred web-kamerom kako bi platila račune i školarinu…

Prostitucija: Tinejdžerice to rade za bonove od mobitela, a može i bez zaštite!

Objavljeno 11.02.2014.

Prostituiraju se sve dobne skupine: srednjoškolci, nezaposlene osobe, studenati i umirovljenice. Mlade djevojke iz malih mjesta u kojima je gotovo nemoguće naći posao, često se u većim gradovima zapošljavaju u takozvanim “salonima za masažu” koji su dobrim dijelom paravan za zakonom nedopuštene radnje.

Sve više njemačkih studenata se prostituira kako bi platili školarinu

Objavljeno 28.06.2011.

Svaki treći student ili studentica berlinskog sveučilišta spremno se prostituirati kako bi platili školarinu, pokazalo je novo istraživanje o kojem izvještava Reuters...

Prostitucija i striptiz - sve češći oblici studentske zarade

Objavljeno 29.11.2010.

Da mnogi studenti zabrazde u pružanje seksualnih usluga ne bi li namakli lovu, nije nikakva tajna. No, u nekim zemljama poput Kanade, stvar je poprimila ozbiljne proporcije. Najbolje od svega, studenti koji se time bave zadovoljno trljaju ručicama.

Kineskim studenticama seks je poslovna prilika

Objavljeno 03.11.2010.

Kako se polako raspada tradicionalan sustav vrijednosti u Kini, tako i poletne studentice sve više shvaćaju kako studiranje ima višestruke prednosti. Recimo, radiš za studentskog svodnika koji je podvodi novopečenim bogatašima...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se