Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom putovanje

Putuj i studiraj u Europi: Osvoji stipendiju vrijednu 2000 eura - možeš prijaviti i svoj Instagram profil

Objavljeno 09.11.2017.

U svrhu poticanja putovanja po europskom kontinentu, GoEuro nudi studentima iz država članica EU stipendiju od 2000 eura. Deset sretnih studenata dobit će stipendiju te se prilikom prijave može unijeti i Instagram profil, ali ono što studenti moraju provjeriti jest ima li njihov fakultet pravo na stipendiju.

Kući za vikend za 'dž': Mladić studentima nudi besplatan prijevoz iz Zagreba - evo kako mu se javiti!

Objavljeno 03.10.2017.

Studenti koji žive na relaciji Zagreb – Osijek znaju da će svoje putovanje autobusom, vlakom ili automobilom platiti nekoliko stotina kuna, što predstavlja znatan trošak za skromni studentski budžet, posebice ako kući želite ići češće. U tim je cipelama hodao i mladić koji sada želi olakšati studentima nudeći im prijevoz – sasvim besplatno.

Brucoško putovanje za pamćenje: Tata prošao 26 država i 30 tisuća kilometara da kćer odveze na fakultet

Objavljeno 27.09.2017.

Znate one situacije kada vam roditelji nešto obećaju i onda to na kraju ne ispune? Ovo nije slučaj s tatom iz Kine koji je svojoj kćeri obećao da će ju osobno odvesti na fakultet ako upadne na Sveučilište Seattle u SAD-u što je mladoj brucošici pošlo za rukom.

Ta međimurska dobrodošlica! Studenti kolegama iz cijele Hrvatske pokazali sve ljepote svoga kraja

Objavljeno 25.05.2017.

Udruga studenata Međimurja odlučila je svoje kolege iz različitih dijelova zemlje provesti kroz najsjeverniji kraj Hrvatske – Međimurje. Oni su za njih sedamdesetak organizirali putovanje na kojem su studenti upoznali sve međimurske ljepote i specifičnosti.

Iako neće dobiti besplatnu Interrail kartu, mladi Europljani ipak će imati priliku besplatno putovati

Objavljeno 28.03.2017.

U rujnu prošle godine europski zastupnici Manfred Weber, Jose Manuel Fernandes i Wim Van de Camp predložili su program besplatnog putovanja željeznicom po Europi za sve mlade Europljane koji je oduševio učenike i studente diljem Europe.

Novo studentsko natjecanje omogućava ti da cijele godine letiš svijetom – besplatno

Objavljeno 15.03.2017.

WIZZ Air – najveća niskobudžetna aviokompanija središnje i istočne Europe koja nudi letove diljem svijeta – po prvi puta pokreće međunarodno studentsko nadmetanje 'WIZZ Youth Challenge' u kojemu mogu sudjelovati i studenti iz Hrvatske.

Tračnicama po Europi: Sve što trebate znati o InterRail karti za najpovoljnije putovanje vlakom

Objavljeno 09.03.2017.

Rijetko tko nije čuo za InterRail kartu, ali ne znaju svi koje se sve mogućnosti otvaraju kupovinom tog komada papira koji omogućava putovanje vlakom kroz cijelu Europu.

Prilika za najbolji posao na svijetu: Putuj po Europi, fotkaj i snimaj vlogove

Objavljeno 27.02.2017.

Jeste li ikad poželjeli spakirati kofere i otići? Otputovati, zamijeniti dosadne, svakodnevne prizore studentske sobice i predavaonica fakulteta za neke egzotične, udaljene, tople plaže ili urbane, umjetničke kvartove i vrevu velegrada? Naravno da jeste.

Propala ideja o besplatnoj 'InterRail' karti za mlade Europljane

Objavljeno 24.02.2017.

Dugoiščekivane InterRail karte za sve mlade Europljane koje bi omogućile besplatno putovanje zemljama Europske unije zasad ipak neće zaživjeti.

HŽ spušta cijene: Od ožujka gotovo duplo povoljnije cijene karata između tri najveća grada

Objavljeno 17.02.2017.

HŽ ponekad zna iznenaditi svoje putnike pozitivnim vijestima pa su tako najavili akciju koja kreće sljedećeg mjeseca te nudi vrlo niske cijene karata između Zagreba i Splita te Zagreba i Rijeke.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se