Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom strop

Srušio se dio stropa na paviljonu: Što se događa u ovom zagrebačkom studentskom domu?

Objavljeno 12.03.2019.

Paviljoni u studentskom domu Cvjetno naselje te dio paviljona u domu Stjepan Radić obnovljeni su pred par godina, ali nažalost, isto se nije dogodilo i s Lašćinom. Ponekad se čini kao da je ovaj dom zaboravljen te se, kako studenti tvrde, ondje stalno nešto 'krpa', no nikako da se popravi. Srećom, nitko nije stradao kada se dio stropa srušio u nedjelju.

Što se događa s menzom na Cvjetnom? Sa stropa kaplje voda dok studenti objeduju pa strahuju da će im se srušiti na glavu

Objavljeno 16.11.2018.

Stanje u menzi u sklopu doma Cvjetno naselje nije baš najbolje. Naime, ondje strop prokišnjava pa dok studenti jedu, oko njih stoje razne kante koje skupljaju vodu. Osim što je taj prizor čudan, situacija nije baš bezazlena s obzirom na to da studenti strahuju za vlastitu glavu.

 Tko to uopće radi? Studentica nije kužila zašto ima rupu na stropu pa joj bivši stanar otkrio tajnu

Objavljeno 07.08.2018.

Ako ste ikada uselili u stan i nisu vam bile jasne neke stvari koje su učinili bivši stanari pa ostavili trag, onda će vam totalno biti poznata sljedeća situacija. Studentica je uselila u kuću te je na stropu svaki dan gledala oštećenje, odnosno, rupu te joj nije bilo jasno kako je to nastalo. No, kada joj je student, bivši stanar otkrio o čemu se radi vjerojatno je zaplakala, ali od smijeha.

Faks ga skoro došao glave: Na studenta pao dio stropa dok je sjedio na predavanju

Objavljeno 04.09.2017.

Loše stanje fakulteta u smislu loših fasada te ponekad nepraktičnih, neudobnih klupa je nešto što više nikoga ne čudi. No, kada se krene urušavati strop stanje je više nego alarmantno, a jedan je američki student zbog toga za dlaku izbjegao ozbiljne ozljede.

U studentskom domu Lašćina urušio se strop!

Objavljeno 04.06.2015.

Strop se urušio u kupaonici u nedjelju navečer oko 22 sata, a vidljive su pukotine i na ostatku zgrade. Nitko od studenata, srećom, nije ozlijeđen.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se