Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom tjelesni

Treba li nam znojenje u dvoranama? Studenti iskreno poručili što misle o tjelesnom na faksu

Objavljeno 11.04.2018.

Tjelesni je jedan od onih predmeta: ili ga voliš ili ga ne podnosiš - nema tu zlatne sredine. Premda nam se mišljenje o tjelesnom može promijeniti pa nam se više sviđa na fakultetu nego u srednjoj školi, čini se da studenti ipak ne gaje simpatije prema kolegiju koji promiče fizičku aktivnost kao preduvjet zdravog života.

Bolji od badmintona, brži od picigina: PMF-ovac osmislio jedinstveni sport koji možete zaigrati na tjelesnom

Objavljeno 25.07.2017.

Svop je sport koji se od ljetnog semestra ove akademske godine studentima stoji kao izbor sporta za 'odradu' tjelesnog. Radi se o vrlo neobičnom sportu koji se igra s tri loptice, a osmislio ga je zagrebački student Domagoj Oreški.

Studenti više vole teretane i pilates, ali evo zašto je sljemenarenje za tjelesni najbolji izbor

Objavljeno 28.08.2016.

Na većini fakulteta tjelesni je prve dvije godine obavezan predmet koji svaki student mora „položiti“. Dok je na nekim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu odlazak na Sljeme obavezno, na drugima je takozvano sljemenarenje tek jedno od mnogih izbora za rekreaciju pa tako studenti često odabiru teretanu, pilates, areobik ili jogu, a Sljeme pada na dno ljestvice popularnosti zbog ranojutarnjeg termina subotom.

Nadaš se poslu u školi? Ne, ako ćeš predavati ove predmete!

Objavljeno 16.01.2015.

Ako ti je životni san predavati u školi nakon što diplomiraš, možda će te obeshrabriti vijest da je ove godine u zagrebačkim osnovnim i srednjim školama bez posla ostalo 37 profesora i nastavnika. Zbog smanjene satnice bez posla su ostali uglavnom profesori likovnog, glazbenog i tjelesnog odgoja…
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se