Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom viza

Dobre vijesti za hrvatske studente u Velikoj Britaniji!

Objavljeno 13.09.2019.

Strani studenti u Velikoj Britaniji nakon što diplomiraju, sada će moći ostati dvije godine i tražiti posao, dok je prije propisani rok bio četiri mjeseca.

Uče i iz clickbait članaka: Troje studenata koji su rasturili u Potjeri i Šifri otkrivaju kako su sve to naučili i na što su potrošili dobitak

Objavljeno 30.01.2018.

Televizijski kvizovi su od svojih sami početaka iznimno popularni, a u posljednje vrijeme raste popularnost tzv. 'pub kvizova' tijekom kojih natjecatelji uz ispijanje piva pokazuju svoje znanje na različitim poljima. Kod nas trenutno rasturaju kvizovi 'Šifra' i 'Potjera' pa se tako preko puta Tarika Filipovića i Joška Lokasa nerijetko nađu i studenti i to vrlo zavidnog znanja.

Rasturili 'Šifru' i 'Potjeru': Upoznajte studente koji razvaljuju u televizijskim kvizovima

Objavljeno 24.11.2017.

Navikli smo da su zvijezde kvizova uglavnom stariji i iskusniji kvizaši, no u posljednje vrijeme svojim znanjem po televizijskim i pub kvizovima rasturaju mladi ljudi. Neki od njih su i studenti baš kao Tvrtko Plejić koji je u 'Šifri' zaslužio 125 tisuća kuna i Fabijan Čorak iz 'Potjere'.

Finalistica prestižnog natjecanja: Studentica Dinka uz pomoć šminke pretvara se u bića iz mašte

Objavljeno 06.06.2017.

Kozmetička industrija je unazad nekoliko godina doživjela pravu renesansu, a jednim dijelom to se dogodilo zahvaljujući beauty vloggericama i YouTubericama. Uz nekoliko poteza makeup kistom i poznavanje tehnika šminkanja, neke od tih šminkerica transformiraju se u neobične 'likove', a među njima je i studentica Dinka Vojvoda.

Cajke su znak nedostatka glazbenog ukusa: Ovi dečki s Muzičke akademije znaju što je dobra glazba

Objavljeno 10.03.2017.

Početkom 20. stoljeća u SAD-u se rodio jazz - izričaj nastao mješanjem glazbe američkih crnaca i europske glazbe. Ljepotu jazza mnogi nažalost nikad ne upoznaju, ali ovaj glazbeni žanr još uvijek ima svoje poklonike i to među studentima.

Upoznali se na studentskoj razmjeni, a sad se zbog vize opraštaju: priča mladića iz Bosne obišla svijet

Objavljeno 15.04.2015.

Humans of New York je stranica koja svaki dan donosi kratke i zanimljive portrete osoba koje trenutnu tamo žive, rade ili studiraju. Svaka je dirljiva na svoj način, ali priča ovog mladića iz Bosne obišla je svijet i u samo 10ak dana sakupila više od pola milijuna lajkova i gotovo 18 tisuća dijeljenja.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se