Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom zaljubljenost

'Da ga pozovem na kavu?' Studentica s Filozofskog na drugoj godini dobila novog profesora, njegov osmijeh uvalio ju u probleme...

Objavljeno 11.02.2020.

21-godišnja studentica Filozofskog fakulteta našla se u problemima – isprva nije obraćala previše pozornosti na novog profesora s druge godine, no s vremenom se to promijenilo toliko da misli da će zbog toga poludjeti.

Nikad ne možeš imati previše knjiga: savjeti za one koji hodaju s knjiškim moljcima

Objavljeno 04.05.2015.

Ako si pronašao/la curu ili dečka koja/i se ne odvaja od knjiga, manično ih skuplja i kupuje, a guta još i zavidnijom brzinom – čestitamo, zaljubio/la si se u knjiškog moljca. Obzirom da se radi o posebnoj vrsti, pobrini se da ne kažeš nešto krivo poput najomraženije rečenice: 'Pa to je samo knjiga...'

7 uvrnutih razloga zbog kojih se netko može zaljubiti u tebe

Objavljeno 04.02.2015.

Volimo osjećaj zaljubljenosti, uživamo u nježnostima, ovisni smo o ljubavnim 'strelicama', ali opet ako malo znamo o ljubavi.

Pravu ljubav srest ćete dva puta u životu!

Objavljeno 09.07.2014.

Anketa sprovedena na uzorku od 2.000 ljudi o njihovim ljubavnim i seksualnim iskustvima otkriva koliko puta u životu zaista “izgubimo glavu”.

Jeste li se ikada zaljubili u profesora? Petina vaših frendova je!

Objavljeno 25.09.2013.

Osim učenja, pisanja zadaća i ispita, u školskim klupama često se rađaju simpatije koje školske dane čine ljepšima. Portal EduCentar istražio je na više od 350 ispitanika jesu li ikada bili 'zatreskani' u nekoga s 'druge strane katedre'.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se