Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

ANKETA: Kvaliteta prehrane studenata - što i kako jedu hrvatski studenti?

MojFaks | Vijesti, 26.11.2014.ANKETA: Kvaliteta prehrane studenata - što i kako jedu hrvatski studenti?

Jedna od stvari kojom nas plaše prije odlaska na faks, uz priče o očajnim studentskim domovima i kolegama koji vječno lutaju hodnicima jer ne žele diplomirati, svakako je grozomorna prehrana zbog koje ćete se sigurno udebljati nekoliko kilica.

Jednom kad otkrijete čari povoljne hrane iz menze – teško ćete odoljeti pizzi ili zagrebačkom odresku između predavanja. Uz manje kretanja zbog studentskih obaveza, više kave zbog neprospavanih noći i više stresa –priča o debljanju tijekom prve godine faksa za mnoge postane stvarnost.

Koja su vaša iskustva? Hranite li se u menzama ili kuhate kod kuće? Još uvijek uživate u čarima mamine ili bakine kuhinje?

O tome koliko je prehrana u životima studenata važna svjedoče i razne tribine i okrugli stolovi koji se na tu temu organiziraju, a sada imate priliku sudjelovati u istraživanju o kvaliteti prehrane studenata.

Ispuni našu anketu!L.B.


anketaistraživanje kvalitete prehrane studenatamenzekuhanjeslow foodfast foodjunk foodstudiranjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se