Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dečki, pozor: 21 stvar koju morate naučiti prije nego s curom odete 'na stan'

MojFaks | Vijesti, 15.12.2014.Dečki, pozor: 21 stvar koju morate naučiti prije nego s curom odete 'na stan'

Jeste li čuli za onu da su muškarci s Marsa, a žene s Venere? Što se dogodi kad žene i muškarci odluče dijeliti životni prostor? Nemoguće je izbjeći neke sukobe i nesporazume!

Kad odlučite živjeti zajedno – vaše će strpljenje biti testirano, a živci ponekad nategnuti i prenapregnuti. Evo što svaki dečko koji drži do sebe mora naučiti prije nego se odluči na taj sudbonosni potez useljavanja s djevojkom.

Upoznaj neprijatelja jer suživot ipak nije nemoguć. Trebaš se samo dobro informirati!

1. Bit će dlaka, dlaka posvuda!2. Grudnjaci će visjeti po najluđim i najneočekivanijim mjestima3. Svi ukrasi i dodaci za kosu jednako su brojni kao i dlake, a neki čak sumnjaju da njima žene označavaju svoj teritorij.4. Tuširanja traju i traju i traju…i traju…5. …što je za očekivati kad pogledaš koliko proizvoda za uljepšavanje imaju u kupaonici6. Pola njene odjeće bit će lijepo složeno, a druga polovina ležat će na podu7. Jednom mjesečno kanta za smeće napunit će se brže nego inače8. Mudro je biti super-ljubazan prema njoj tjedan dana u mjesecu9. Lak za nokte završit će i tamo gdje ne bi trebao10. Toalet papir nestajat će mnogo brže11. Imat će nešto zbog čega će cijeli stan mirisati ljepše12. S vremenom ćeš u umivaoniku pronaći praškastu katastrofu13. Bit će cipela, puno, puno cipela14. Čim dođe kući neće se više ponašati kao dama15. Jest će puno!16. Ostavljat će prazne bočice šampona i regeneratora u tuš kadi17. Pokušat će ti dokazati da je domaćica – i neće uspjeti18. Vidjet ćeš je u odvratnim izdanjima19. Uhvatit ćeš ju da radi nešto odvratno20. Kako bi izbjegao točku 19, za ime boga, uvijek prvo kucaj!21. Život s djevojkom bit će zanimljivo i nezaboravno iskustvo!L.B./izvor i foto: ViralThread


zajendički životdjevojke i dečkirazlikeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se