Mojfaks.hr u Vijesti

Kad studentice snime pornić – to je umjetnost!

Ako ste se ponadali da ćete u sljedećem uratku vidjeti onu seksi kolegicu s predavanja, razočarat ćemo vas. Za ove kolegice morat ćete potegnuti u Ameriku,a svi znamo kako se studira u Americi...

21. veljače 2014 15:55
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Američki studenti možda i ne znaju gdje se na karti svijeta nalazi koja zemlja, ali zato mi znamo sve o njihovim bratstvima i sestrinstvima, svakodnevnim tulumima, potocima alkohola i kilogramima droge, seksa za jednu noć. A roditelji sve to masno plaćaju!

Neki smatraju da je upravo takvo nepoznavanje granica uzrokovalo iznimno pokvaren sustav, u kojem se ljudi dijele na razne kaste ovisno o njihovoj popularnosti, gdje su studentice svedene na seksualne igračke njihovih muških kolega, a bratstva i sestrinstva postaju isključiva društva kojima je sve dozvoljeno. Skupina studentica umjetnosti (obično grupacija koja je isključena iz svih mainstream društvenih događanja na sveučilištima) odlučila je lupiti šakom o stol i približiti nam svoje viđenje okruženja u kojem žive, a kako to bolje učiniti nego provokativnim mekim pornićem, piše portal Idesh.net.

Initiation” je nastao kao produkt feminističkog projekta kojeg je pokrenula apsolventica povijesti umjetnosti Coco Young, a trude se vratiti dostojanstvo mladim studenticama. Video je zapravo interpretacija inicijacije u jedno sestrinstvo, a u tom procesu sestrama nisu strani bičevi, simulacije seksa niti pravi seksualni odnosi s nekim nasumično odabranim frajerom “padobrancem”.

Zvuči kao pornić? Ne, ovo je umjetnost!



L.B.

Još vijesti